Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Forrócsoki készlet Mikulás figuraként

Készíts Mikulás ajándékot. A forró csoki hozzávalókat csomagold be stílusosan, és akkor bárkit megajándékozhatsz a kis csomagokkal.
Tetszik? Oszd meg!

forrócsoki mikulásra

Mi kell hozzá: Celofán, cellux ragasztó, masni, hosszú szárú műanyag kanál, vagy szívószál, vattapamacs, mozgó szemek, pici piros filc a díszítéshez.

Pillecukor, forrócsoki por, vegyes csokireszelék. Ezt magad is elkészítheted táblacsokik apróra tördelésével.

Készítsd el a tölcsért celofánból, majd töltsd fel. Először a csokireszeléket tedd bele a celofán tölcsér csúcsába. Ez a süveg rész. Szúrd bele a szívószálat, vagy kanalat. Ha szívószálat teszel bele, akkor a végére tegyél egy darabka papírt, nehogy kipotyogjon a csokireszelék a csövön át.

Az apró pillecukor vékony rétege a következő. Ez a süveg pereme. Az arcot a forrócsokipor alkotja, végül a szakáll megint csak pillecukorból lesz.

Celluxal zárd le a csomagocskát, majd szalaggal díszítsd. A Mikulás arcát készítsd el a szemekből, a filcből kivágott orrból, szájból, illetve a bajuszhoz használj egy kis vattát.

Végül ragassz vattapamacsot a süveg csúcsára.

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.