Festett ajándék bödön Mikulásra

A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Tetszik? Oszd meg!

Festett ajándék bödön Mikulásra

Készíts befőttes üvegből ajándék, és édesség tároló bödönt Mikulásra.

Fess be színes, vidám színekkel szép, formás befőttes üvegeket, majd a megszáradt festékre akár kézlenyomattal, mint azt a képen látod, vagy csak egyszerűen saját kézzel fess mikulás pofit, vagy egész alakot. Úgy is elkészítheted a díszítést, mintha egy Mikulás kerek dereka lenne a széles bőr övvel, fehér kabát szegéllyel.

Az üveg szájára köss színes, mintás szalagokat.

Az elkészült kis tárolókba rejthetsz mindenféle édességet, de akár mécsestartó is válhat belőle. Ha pedig szoba, vagy asztali dekorációnak szeretnéd használni, akkor tedd ki a polcra, asztalra. Hagyhatod üresen is, de telepakolhatod magyal ágakkal, ágakon maradt csipkebogyóval, vagy műhóval megszórt tobozokkal.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.