Evőeszköz dísz Mikulásra

Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Tetszik? Oszd meg!

Evőeszköz dísz Mikulásra

Az evőeszköz dísz elkészítéséhez legegyszerűbb, ha papír gurigát használsz. Ha emellett döntesz, akkor gyűjts össze 6-12 darabot. Ha ezt nem szívesen használod, akkor készíts kartonból magad gurigákat. Ennek is meg van az előnye, mert így nem kell a kész gurigákat színezned, vagy színes papírral bevonnod.

Ha gurigából készül a kis evőeszköz dísz, akkor nyomd össze azt, és egy körző, vagy lefelé fordított pohár segítségével rajzold meg a felső részen a két kivágandó félkört, ahogy a képen látod a kész darabon.

Szikével vágd ki a felesleges anyagot, majd fesd be a gurigát, vagy vond be színes papírral.

Ha színes kartonból készíted, akkor először vágj ki egy sablont, és azt használd az alap elkészítéséhez.

Itt egy kis segítség:

sablon

Végül fekete kartonból vágd ki a gombokat, és az övet, a csatot pedig csillám papírból, majd ragaszd fel a helyére mindet.

Most már csak az a dolgod, hogy szépen becsomagold az ajándékodat, és átadd Mikulás napján.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.