Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Elf cipellő

Apró Mikulás ajándékok készítése időnként fejtörést okoz. Nem kell feltétlen ünnepi csomagolású édességet beszereznünk. Magunk is elkészíthetjük azt.
Tetszik? Oszd meg!

manó cipő

Szerezzünk be egy csomag kerek kekszet. Lehet töltött, vagy sima, de a töltött az helyesebb, mert olyan, mintha csíkos zokni lógna ki az elf cipellőből. Ilyen például a pilóta keksz, de van sokféle másik is.

Szedjük ki a csomagolásból a kekszeket, és csomagoljuk be celofánba. Készítsünk színes papírból, vagy szalagból masnit a csomag tetejére.

A kép segítségével rajzold meg, vagy nyomtasd ki az elf cipő formáját. Az, hogy mekkora méretű sablont használsz, az ízlésedtől, és a keksz nagyságától függ.

manó cipő sablon

Színes papírból (ha lehet, akkor használj lágy kartont) vágd ki a cipellőt, aztán lehetőleg mintás színes papírból, vagy színes csomagolópapírból ragaszd rá a díszcsíkot. Lyukasztóval készítsd el rá a lyukakat is a jelzett helyeken.

manó cipő sablonok

Fogd a keksz csomag köré a cipellő formát, és a lyukakon szalagot átfűzve kösd a cipőt a keksz csomagra. Azt is megteheted, hogy a cipellő orrára kis gyöngyöt kötsz, vagy pompomot teszel. Ettől még helyesebb lesz.

manó cipő kartonból

manó cipő keksszel

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.