Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csoki vonat

Építs az ajándéknak szánt csokikból, cukrokból vonatot, vagy egy egész szerelvényt, és így add át a Mikulásnak a meglepetésedet.
Tetszik? Oszd meg!

mikulás vonat

csoki vonat

Igaz, hogy csoki, és cukor, mégsem a megszokott formában. Engedd el a képzeletedet, állítsd össze a kis szerelvényeket. Használj hozzá ragasztópisztolyt, mert az biztosan megtartja az építményedet. Egy másik blogban találsz szánkót is csokikból. Na, én azt tavaly elkészítettem. Kapott az egész család egy egy szánkát, amit a Mikulás hajtott, és imádták. Szóval idén jöhet egy vonat, vagy autó, esetleg robot, miegymás. A csokikból mindenki azt tudja használni, amit a boltban kap, így nem érdemes azt figyelni, mi van a képen. Esetleg annyi, hogy a kéményeket, tornyokat desszertekből, bonbonokból érdemes csinálni, a kerekek pedig lehetnek celofánba csomagolt kerek csoki, vagy cukor falatkák.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.