Csoki ünnepi csomagolásban

A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.
Tetszik? Oszd meg!

Csoki ünnepi csomagolásban

Mikulásra is ajándékozhatsz egyedi csokoládé, és bonbon csomagokat a gyerekeknek, vagy akár a család többi tagjának, barátaidnak, munkatársaidnak.

Készíts a képeken látható csomag tető díszeket, és egy celofán zacskót tölts fel a kiválasztott édességekkel.

A csomagot zárhatod ragasztóval, vagy kapcsozóval. A kapcsozó stabilabb, és a csomag fejet is jobban megtartja.

A távolabbi ismerősöknek elég, ha a csokikat beleteszed a csomagba, de a gyerekeknek, és a párodnak, kedvesednek ki is egészítheted az ajándékot azzal, hogy a csoki darabok, bonbon-ok aljára kis karácsonyi figurákat, apró üzeneteket ragasztgatsz.

csoki csomag mikulásra

mikulás ajándék ötlet

Ezekkel a magad készített apró ajándékokkal még izgalmasabbá, tartalmasabbá varázsolhatod az ünnepeket, és a Mikulás újra várakozással tele alkalom lehet a felnőttek számára is. Tedd színesebbé az ünnepeket apró figyelmességekkel.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.