Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csoki csomag Mikulásra

Készítsünk Mikulásra csoki csomagot, és ajándékozzuk meg vele a családunkat, a gyerekeket, vagy akár munkatársainkat.
Tetszik? Oszd meg!

csokitallérok mikulásra

Az interneten böngészgetve találta ezt az ötletet színes sablonokkal együtt. Nekem nagyon tetszik.

Vegyünk elő egy normál méretű befőttes üveget. Vágjunk ki egy darab színes anyagdarabot, vegyünk hozzá illő szalagot, és egy darab színes madzagot.

Szerezzük be a csokitallérokat, és karácsonyi cukorkát.

A sablonokat nyomtassuk ki színes nyomtatóval, vágjuk ki, és ragasszuk rá a csokitallérokra a kis lapokat. A csokikat dobáljuk bele a befőttesüvegbe, majd a kép alapján díszítsük fel a befőttes üveget a színes anyagdarabbal, szalaggal, cukorkával.

cimkék

mikuláscsoki cimkék

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.