Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Vicces pólók legénybúcsúra

A legényt, aki a szabadságától búcsúzik, meglepheted saját készítésű vicces pólóval is, a csapat többi tagjának pedig készíthetsz kísérő pólókat.
Tetszik? Oszd meg!

legénybúcsú ajándék póló

A póló előkészítése
Ha megvettük az alap pólót, akkor mindenképpen mossuk ki egyszer, aztán vasaljuk ki, mert csak tökéletesen sima felületre tudunk szép mintát készíteni.

Minta készítése

Ha először készítünk pólót, akkor használhatunk fantomfilcet, vagyis illanós filctollat (hobbi boltban vásárolható). Ezzel bátran előrajzolhatjuk a mintát, mert néhány óra múlva eltűnik az anyagról.

Feliratok készítésénél érdemes lemásolni pauszpapírra a mintát vasalós ceruzával (hobbi boltban beszerezhető), és azt megfordítva rávasaljuk az anyagra. Ilyenkor figyeljünk arra, hogy ha nem a minta tükörképét szeretnénk megkapni, akkor először ceruzával rajzoljuk meg a mintát, fordítsuk meg a papírt, és a hátoldalán rajzoljuk át a vasalós ceruzával. Így megfordítva, rávasalva azt a mintát kapjuk, amit szeretnénk. Miután megszáradt a festék, vasalóval 4-5 percig vasaljuk az anyag hátoldaláról a mintát, mert ezzel fixáljuk a mintát.

Vehetünk ecsettel felvihető textilfestéket is. Textil festék használatakor a megszáradt festéket szintén vasaljuk 4-5 percig az anyag hátoldaláról, hogy fixáljuk a mintát.

Ügyeljünk arra, hogy a pólót mindig teljesen sima felületre fektessük fel. Béleljük ki a két réteg között valami nedvszívó anyaggal, hogy a minta ne menjen át a másik oldalra is.

Mutatok néhány felirat, minta ötletet, de a neten találsz nagyon sokat, ami ötletet adhat.

legénybúcsús ajándék

legénybúcsú ajándék póló

legénybúcsús ajándék

legénybúcsús ajándék póló

legénybúcsú checklist

Ötletek a checklist pólóhoz:
Sminkeltesd ki magad két nővel.
Szerezz autogramot 2 nőtől a mellkasodra.
Szerezz meg 2 olyan ruhadarabot, amit az imént még hordtak.
Vigyél át egy lányt a zebrán.
Hivasd meg magad 3 különböző alkohol tartalmú innivalóra 3 különböző lánnyal.
Gyűjts 20 jókívánságot a pólódra írva.
Szúrj át két 0,33-as sört egy késsel.
Táncolj az asztalon a buliban
STB ötletek

Kísérő pólók:

party póló ajándékba

ajándék póló

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.