Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Társasjáték ötletek legénybúcsúra

A legénybúcsú többnyire az ereszd el a hajam típusú bulik közé tartozik. Az ajándékok is többnyire pikánsak, mások, mint általában.
Tetszik? Oszd meg!

Lepd meg a leendő férjet egy magad készítette társasjátékkal. Mutatok néhány egyszerű ötletet. Természetesen mindezueket, és még sok másikat be tudsz szerezni boltokban is, de ha magad készíted, akkor a jeles este után jó kis emlék válik belőle. Nem bonyolultak. Megéri megcsinálni.

Amőba
Fogsz egy tükör, vagy üveglapot, de lehet ez egy szép fém tálca, vagy fa deszka is. Meghúzod festékkel a vonalakat. Veszel 6-8 egyforma kupicát, a felére kört, a másik felére x-et festesz. A kész társasjátékot szépen becsomagolod, viszel magaddal egy olyan italt, amit a leendő férj kedvel, és már kész is a buli társas.

ivós amőba ajándék

Sakk
Használj régi sakktáblát alapnak. Ez lehet a gyermekkori hiányos sakk készleted játéktáblája, vagy beszerezheted a bolhapiacon is.
Veszel megfelelő mennyiségű poharat /ha több féle, még érdekesebb/. A poharakat megjelölöd festékkel, vagy felmarticázod. Beszerzed a szükséges italt, és már csomagolhatod is a saját készítésű party játékodat.

ivós sakk ajándék

Party Ki nevet a végén

Vegyél elő egy régi lepedőt, vagy egy egy színű terítőt. Textil festékkel fesd meg a játéktáblát, vegyél egy nyeremény italt, ezt állítod majd a célba. Vegyél négy féle sört, de ne csak 4 darabot, mert a leütött sörbábukat meg kell inni. Tehát legyen pótjátékos bőven. Mindenképpen szerezz be egy nagy dobókockát, mert egy idő után a picike könnyedén eltűnik. Csomagold be szépen az ajándékodat, és indulj el a partyra.

ivós ki nevet a végén ajándék

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.