Szakácskönyv kezdőknek

Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Tetszik? Oszd meg!

Szakácskönyv kezdőknek

Vigyél a legénybúcsúra vicces, mégis hasznos ajándékot, amivel látszik, hogy foglalkoztál, dolgoztál vele, mert a barátod fontos neked.

Készíts a konyhában tapasztalatlan férfinak egy kezdő szakácskönyvet, amiben az alapok nem csak leírva vannak, de a képek is megmutatják, hogyan vágja ki magát egy romantikus, vacsora készítős estén otthon, ha még nem tud elkészíteni például egy báránysültet grillezett zöld körettel:) - Én tuti örültem volna egy ilyen ajándéknak, amikor elém rakta a kedvesem a lekváros spagettit. Arra nem emlékszem, végül megettem e. Bahh....

Egy virslit is lehet tálalni ízlésesen, és egy egyszerű főtt tojás is lehet ha nem is ínycsiklandó, de legalább kedves. A salátához sem kell öntet, ha helyes kis hernyócskák képében jelennek meg a sajttal, friss saláta leveleken.

Szóval kedd el gyűjteni a képeket, írj hozzájuk vidám recepteket, amelyek lépésről lépésre elmagyarázzák az elkészítés módját. Légy ötletes, és vicces. Segíts a barátodnak, hogy simábban vegye a házassága első időszakát legalább a konyhában, az étkező asztalnál. Később aztán a gyerekei is örülni fognak, amikor apa nekik készíti el a kezdetekben megtanult ételeket:)

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.