Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Speciális Célbadobó tábla

Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Tetszik? Oszd meg!

Speciális Célbadobó tábla legénybúcsúra

Ha Legénybúcsúra vagy hivatalos, akkor érdemes elgondolkodnod, mi az az ajándék, amivel igazán meglepheted a leendő ifjú férjet. Az ajándékod pedig legyen kicsit más, a megszokotttól eltérő, akár meghökkentő. Nos, ez a melltartókból elkészített céltábla éppen ilyen. Ezzel nem csak a vőlegényt leped meg, de jó szórakozást kínálsz a józanabb, és a kevésbé józan vendégseregnek is. Mert melyik pasi ne próbálná meg beledobálni a színes cicifixekbe a kis labdákat, bizonyítva ezzel a megfelelő célzóképességét?

Az ajándékod elkészítéséhez válassz különböző kivitelű melltartókat. Így tovább fokozod a játék nehézségét.

Színes fa táblára ragasztóval, vagy szögekkel rögzítsd a darabokat.

A labda lehet kicsi gumilabda, vagy pingpong labda.

A melltartó nyitottságától függően pontértékkel is elláthatod az egyes darabokat.

És legyél olyan figyelmes, hogy a melltartókat ne a párod fiókjából csórd el. Sok helyen vásárolhatsz sokféle formájú, színű darabot.


Jó munkát, vidám szórakozást!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.