Speciális Célbadobó tábla

Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Tetszik? Oszd meg!

Speciális Célbadobó tábla legénybúcsúra

Ha Legénybúcsúra vagy hivatalos, akkor érdemes elgondolkodnod, mi az az ajándék, amivel igazán meglepheted a leendő ifjú férjet. Az ajándékod pedig legyen kicsit más, a megszokotttól eltérő, akár meghökkentő. Nos, ez a melltartókból elkészített céltábla éppen ilyen. Ezzel nem csak a vőlegényt leped meg, de jó szórakozást kínálsz a józanabb, és a kevésbé józan vendégseregnek is. Mert melyik pasi ne próbálná meg beledobálni a színes cicifixekbe a kis labdákat, bizonyítva ezzel a megfelelő célzóképességét?

Az ajándékod elkészítéséhez válassz különböző kivitelű melltartókat. Így tovább fokozod a játék nehézségét.

Színes fa táblára ragasztóval, vagy szögekkel rögzítsd a darabokat.

A labda lehet kicsi gumilabda, vagy pingpong labda.

A melltartó nyitottságától függően pontértékkel is elláthatod az egyes darabokat.

És legyél olyan figyelmes, hogy a melltartókat ne a párod fiókjából csórd el. Sok helyen vásárolhatsz sokféle formájú, színű darabot.


Jó munkát, vidám szórakozást!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.