Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sörtartó öv

Kérd meg a párodat, hogy segítsen elkészíteni a barátod legénybúcsús ajándékát. Ha ügyes vagy, Te is kapsz egyet ajándékba.
Tetszik? Oszd meg!

sör öv ajándékba

Legyél kedves, és segítőkész. Ha kérsz valamit, akkor azt szépen tedd:D Légy ügyes, akkor talán Te is kapsz egy ilyet. Megmondhatod a párodnak, hogy a sörtartó később a cumisüvegek cipelésére is alkalmas lesz.

Vegyél egy övet, és így csak a tartókákát kell elkészítenie a párodnak.

sör öv minta

Használjatok vastag, stabil tartású anyagot. 6 kis tasakot kell varrnia a párodnak a sablon alapján. Mielőtt az alját rávarrja, egy egy pánttal is el kell látni a tasakocskákat, amivel majd felfűzöd az övre.

Ha elkészültek a tasakok, akkor vegyél bele sört, és töltsd fel az övet.

ajándék sörtartó

Jó szórakozást a partyhoz!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.