Sörtartó öv

Kérd meg a párodat, hogy segítsen elkészíteni a barátod legénybúcsús ajándékát. Ha ügyes vagy, Te is kapsz egyet ajándékba.
Tetszik? Oszd meg!

sör öv ajándékba

Legyél kedves, és segítőkész. Ha kérsz valamit, akkor azt szépen tedd:D Légy ügyes, akkor talán Te is kapsz egy ilyet. Megmondhatod a párodnak, hogy a sörtartó később a cumisüvegek cipelésére is alkalmas lesz.

Vegyél egy övet, és így csak a tartókákát kell elkészítenie a párodnak.

sör öv minta

Használjatok vastag, stabil tartású anyagot. 6 kis tasakot kell varrnia a párodnak a sablon alapján. Mielőtt az alját rávarrja, egy egy pánttal is el kell látni a tasakocskákat, amivel majd felfűzöd az övre.

Ha elkészültek a tasakok, akkor vegyél bele sört, és töltsd fel az övet.

ajándék sörtartó

Jó szórakozást a partyhoz!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.