Sorsjegy csokor legénybúcsúra

Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Tetszik? Oszd meg!

Sorsjegy csokor

Vicces, és buli ajándék egy virágkosárnak álcázott sorsjegy csokor csoki pénzérmékbe ültetve. Ezt magad is elkészítheted. Ha nagy nagy csokrot szeretnél összeállítani, akkor kérd meg a legénybúcsúra hivatalos barátokat, rokonokat, hogy vigyétek közösen az ajándékot, és mindenki hozzon bele annyi csoki érmét, és sorsjegyet, ahányat szeretne.

Szerezz be egy nagy virágcserepet, vagy virág kaspót. Virágboltban, vagy hobby boltban tudsz venni hungarocell labdát, amit félbevágva bele tudsz ragasztani a cserép, vagy kaspó aljába.

A sorsjegyeket rögzítsd hurkapálcákra, majd szépen rendezd el beletűzdelve mindet a hungarocell labdába. Esetleg tűzhetsz bele a változatosság kedvéért néhány mini italt, szintén hurkapálcára rögzítve.

Ha ezzel elkészültél, a csoki érméket szórd a hungarocell labda tetejére. Ezzel el is feded, és a pénz alapot is elkészíted.

Kész is van az ajándékot, de ha ki szeretnéd díszíteni, alkalmibbá varázsolva azt, akkor köss szalagot a cserép, vagy kaspó peremére, és az egészet csomagold celofánba.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.