Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Söröskupak díszítésű képkeret

Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Tetszik? Oszd meg!

Söröskupak díszítésű képkeret

A legénybúcsú emlékeit őrző fényképeket sokféle módon “csomagolhatod, és ajándékozhatod a vőlegénynek. Ilyen lehet például a bulin elfogyasztott sörök kupakjával díszített képkeret. Így aztán ez a kép, és a kerete dupla értékű emléktárgy lesz a nagy napról.

Sokmindent nem is kell írni az ajándék elkészítéséről, hiszen nincs más dolgod, mint előre készülni az ajándék kivitelezésére, ezért a bulin összegyűjteni a sörös kupakokat, venni egy egyszerű képkeretet, fotózni rendületlenül a vidám pillanatokat, majd a buli után a kiválasztott képet kinyomtattatni fotónyomtatóval a megfelelő méretben, a söröskupakokat pedig ragasztópisztollyal rögzíteni a képkeretre.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.