Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Söröskupak díszítésű képkeret

Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Tetszik? Oszd meg!

Söröskupak díszítésű képkeret

A legénybúcsú emlékeit őrző fényképeket sokféle módon “csomagolhatod, és ajándékozhatod a vőlegénynek. Ilyen lehet például a bulin elfogyasztott sörök kupakjával díszített képkeret. Így aztán ez a kép, és a kerete dupla értékű emléktárgy lesz a nagy napról.

Sokmindent nem is kell írni az ajándék elkészítéséről, hiszen nincs más dolgod, mint előre készülni az ajándék kivitelezésére, ezért a bulin összegyűjteni a sörös kupakokat, venni egy egyszerű képkeretet, fotózni rendületlenül a vidám pillanatokat, majd a buli után a kiválasztott képet kinyomtattatni fotónyomtatóval a megfelelő méretben, a söröskupakokat pedig ragasztópisztollyal rögzíteni a képkeretre.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.