Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Régi tárgyak, új feladatok

Vicceld meg a barátodat, és készíts kedvenc hobbieszközének hasonmásából új, kifejezetten háztartási eszközt.
Tetszik? Oszd meg!

könyvespolc autó

Emlékeztesd a barátodat, hogy a most következő életszakasz már másról fog szólni. A házasság egy közös jövő a párjával, így a kompromisszumos megoldások nagyobb hangsúlyt kapnak az “én”-nel szemben.
Fogj össze a haverokkal, és lepd meg a barátodat egy olyan ajándékkal, amit egy életre megemleget, és még használni is tudja, így emlékezve minden nap a legénybúcsú napjára, és persze rátok haverokra, akik mindezt elkészítették.

Természetesen soha nem használhatod fel az igazi kedvenc tárgyat, csupán annak hasonmását.
Ez egy időigényes ajándék, de megéri azt az arcot látni, amikor meglátja a barátod a kedvenc gitárját, amint polc készült belőle, vagy a régi autóját, amiből grillsütő lett.
Mielőtt átadjátok az ajándékot, mindenképpen beszélj össze a jövendőbeli feleséggel, és néhány napra távolítsátok el a barátod otthonából a nevezett tárgyat.

Íme néhány ötletadó:

Készíts polcot a gitárja, dobfelszerelése hasonmásából.

polc gitárból

polc készítés ajándékba

dob polc ajándék

Csend el a kedvenc foteljét, amiből a meccseket szokta nézni. A bolhán szerezz egy hasonlót, és alakítsd át egy szép kerti virágtartóvá.

ajándék fotel

A roncstelepen szerezz a kocsija típusával megegyező alkatrész, vagy kaszni darabot, fesd le, és készíts belőle kerti grillsütőt, vagy bármi mást, ami eszedbe jut.

ajándék grillsütő

A TV káva is jó alapot ad egy polc, virágállvány, vagy éppen akvárium elkészítéséhez. Foci meccsek helyett konszolidált családi szórakozás. Csak képzeld el az arcát, amikor meglátja.

TV szekrény ajándékba

Szeret horgászni a barátod? Nos, vége a több napos távolléteknek, a hétvégi horgász partyknak, mert a kedvenc csónakjából könyvespolc, vagy speiz polc lett:D Látod már az arcát a lelki szemeid előtt?

ajándék csónak

Vidám ötletelést, jó munkát!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.