Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Puszi kép Legénybúcsúra

Készíts ötletes ajándékot legénybúcsúra a házasulandó ifjúnak. Az ajándék persze ilyenkor lehet kicsit pikáns, de ne vidd túlzásba.
Tetszik? Oszd meg!

puszi kép legénybúcsúra

Ez az ajándék ötlet több előkészületet, és elkészítési  időt igényel, de a végeredmény megéri. Sőt, az alap ötletet még lehet fokozni is.

Először is szedd össze egy listán, hogy hány nő ismerőse van, volt az évek során az ifjú férjjelöltnek. Lehetnek ezek régi barátnők, haverok, családtagok, ismerősök, barátok, munkatársak, stb. Ha már tudod, hány rúzsos puszi lesz a képen, akkor már tudod azt is, mekkora lapra lesz szükséged. Most már csak az a dolgod, hogy begyűjtsd a csókokat, puszikat. Vigyél magaddal szép erős színű rúzsokat, akár több árnyalatot is.

Ha tartós képet szeretnél, érdemes a csókokról, puszikról fotót készíteni, és összerakni egy nagy képre az összeset. Így elő tudod hívatni olyan méretben, amekkorában szeretnéd, akár poszternek is elkészíttetheted. Sőt, azt is megteheted, hogy minden nőtől kérsz egy személyes üzenetet az ifjú férj részére, és ezt a puszik, csókok alá írod. Ha név nélkül teszed, akkor még egy jó játék is lehet belőle. Vajon a leendő férj kitalálja kinek a szája van a képen, és ami elhangzott belőle, ki is mondta valójában.

Próbáld ki, érdemes. Biztosan sokáig emlékezni fog mindenki erre a meglepetésre, és hosszú évek múlva is jókat fogtok vigyorogni a sztorikon, miként gyűjtöttétek össze a csókokat, és mi történt akkor, amikor átadtad, vagy átadtátok az ajándékot, mert egy ilyen ajándék akár csapatmunka is lehet.


Jó munkát, Vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.