Pinata felnőtteknek

Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Tetszik? Oszd meg!

Pinata felnőtteknek

A Pinata általában gyerekbulik kelléke, de miért ne lehetne egy felnőtt party résztvevője is? Vicces, és vagány ajándék ötlet a legénybúcsú alkalmával meglepni egy felnőtt tartalommal töltött pinataval a házasulandó férfit.

Kész pinata bábukat ma már lehet venni a patykellék boltokban, de kartonból, és krepppapírból, ragasztó szalag segítségével magad is elkészítheted a kívánt formát.

A tartalom a lényeg. Vásárolj kicsi italos üvegeket, szivarokat, pikáns kiegészítőket, és töltsd fel velük a pinata bábut. Ezek után köss a nyakába egy hatalmas masnit, és már viheted is a buliba. Legyen nálad a bábu szétütésére alkalmas seprűnyél is, hadd gyakorolja a házimunkát az ifjú férjjelölt.

Ügyelj arra, hogy a buli tetőfokán előkerüljön a bábu, és a vőlegénynek alkalma legyen feltárni, és élvezni a barátaival együtt a tartalmát!

Felnőtt pinata

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.