Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pinata felnőtteknek

Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Tetszik? Oszd meg!

Pinata felnőtteknek

A Pinata általában gyerekbulik kelléke, de miért ne lehetne egy felnőtt party résztvevője is? Vicces, és vagány ajándék ötlet a legénybúcsú alkalmával meglepni egy felnőtt tartalommal töltött pinataval a házasulandó férfit.

Kész pinata bábukat ma már lehet venni a patykellék boltokban, de kartonból, és krepppapírból, ragasztó szalag segítségével magad is elkészítheted a kívánt formát.

A tartalom a lényeg. Vásárolj kicsi italos üvegeket, szivarokat, pikáns kiegészítőket, és töltsd fel velük a pinata bábut. Ezek után köss a nyakába egy hatalmas masnit, és már viheted is a buliba. Legyen nálad a bábu szétütésére alkalmas seprűnyél is, hadd gyakorolja a házimunkát az ifjú férjjelölt.

Ügyelj arra, hogy a buli tetőfokán előkerüljön a bábu, és a vőlegénynek alkalma legyen feltárni, és élvezni a barátaival együtt a tartalmát!

Felnőtt pinata

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.