Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pénznyakkendő

A legénybúcsúra nyugodtan ajándékozhatsz pénzt, főleg akkor, ha megfelelő formában tálalod az ajándékodat.
Tetszik? Oszd meg!

pénznyakkendő ajándékba

A legénybúcsúra érdemes sok pénzzel elindulni, főleg, ha külső programot szerveztek. Ebben az esetben jó ötlet ellátni az ifjú férj jelöltet egy kis tartalékkal, ami kéznél van, és azonnal felhasználható. A pénz nyakkendő vicces, elérhető, és az este elején még ad némi eleganciát, amit úgyis levetkőztök, ahogy fogy a pénz, és csökken a nyakkendő. Az ötletet Itt találtam.

Az elkészítése is egyszerű. Vágj ki egy nyakkendő formát csomagoló papírból, majd gemkapoccsal rögzítsd rá a papírpénzt úgy, hogy teljesen elfedje a papírt, és könnyen levehető legyen minden darab. Felülről lefelé építsd fel a pénz burkot, úgy, hogy a következő darab mindig kicsit rálógjon a felette levőre, mert így az alsó darabtól indulva szórhatja könnyedén a pénzt a legénybúcsú sztárja, valószínűleg életében utoljára.

A nyakrészre tűzőgéppel erősíts gumi szalagot, így kényelmesen fel tudja venni a férj jelölt az ajándékodat, és az ingnyak szépen eltakarja a gumit.

pénznyakkendő legénybúcsúra

legénybúcsú ajándék

ajándék készítés

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.