Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pénznyakkendő

A legénybúcsúra nyugodtan ajándékozhatsz pénzt, főleg akkor, ha megfelelő formában tálalod az ajándékodat.
Tetszik? Oszd meg!

pénznyakkendő ajándékba

A legénybúcsúra érdemes sok pénzzel elindulni, főleg, ha külső programot szerveztek. Ebben az esetben jó ötlet ellátni az ifjú férj jelöltet egy kis tartalékkal, ami kéznél van, és azonnal felhasználható. A pénz nyakkendő vicces, elérhető, és az este elején még ad némi eleganciát, amit úgyis levetkőztök, ahogy fogy a pénz, és csökken a nyakkendő. Az ötletet Itt találtam.

Az elkészítése is egyszerű. Vágj ki egy nyakkendő formát csomagoló papírból, majd gemkapoccsal rögzítsd rá a papírpénzt úgy, hogy teljesen elfedje a papírt, és könnyen levehető legyen minden darab. Felülről lefelé építsd fel a pénz burkot, úgy, hogy a következő darab mindig kicsit rálógjon a felette levőre, mert így az alsó darabtól indulva szórhatja könnyedén a pénzt a legénybúcsú sztárja, valószínűleg életében utoljára.

A nyakrészre tűzőgéppel erősíts gumi szalagot, így kényelmesen fel tudja venni a férj jelölt az ajándékodat, és az ingnyak szépen eltakarja a gumit.

pénznyakkendő legénybúcsúra

legénybúcsú ajándék

ajándék készítés

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.