Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pénz ajándékba legénybúcsúra

Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Tetszik? Oszd meg!

pénz origami ing hajtogatás

Ezt a helyes kis ingecskét könnyedén elkészítheted a képeken bemutatott hajtogatás alapján. Pénz origami. Jó szórakozás, és kiváló meglepetés.

Nem csak a legénybúcsújára induló férj jelöltet lepheted meg vele, de használhatod egyéb olyan ajándékozások alkalmával, amikor a pénz kerül az ajándék listára.

Kövesd a leírást, és készítsd el a saját kis nyakkendős fazonodat:

pénz origami ing hajtogatás 1

pénz origami ing hajtogatás 2

pénz origami ing hajtogatás 3

pénz origami ing hajtogatás 4

pénz origami ing hajtogatás 5

pénz origami ing hajtogatás 6

pénz origami ing hajtogatás 7

pénz origami ing hajtogatás 8

pénz origami ing hajtogatás 9

pénz origami ing hajtogatás 10

pénz origami ing hajtogatás 11

pénz origami ing hajtogatás 12

pénz origami ing hajtogatás 13

pénz origami ing hajtogatás 14

pénz origami ing hajtogatás 15

pénz origami ing hajtogatás 16

Ha elkészült az ing, akkor gyurma ragasztóval rögzítheted képeslapra, vagy egy lapra, ahol rajzzal, fotóból kivágott arccal egész alakos figurát készíthetsz a segítségével.

pénz origami ing hajtogatás 17

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.