Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Palackposta a házas évekre

A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Tetszik? Oszd meg!

Palackposta legénybúcsúra

Készíts a barátodnak, sógor jelöltednek, esetleg vőjelöltednek legénybúcsúra egy palackposta sorozatot, ami ellátja éveken keresztül jótanácsokkal. Mellékelj egy használati utasítást a palackok kibontásának idejéről, alkalmairól. A használati utasítás persze függ attól, hogy milyen jellegű üzeneteket teszel a palackba. Ehhez érdemes elbeszélgetni egy ideje már házas emberekkel, és az ő tapasztalataikból leszűrni a következtetéseket. Ha még nem vagy házas, de készülsz rá, akkor számodra is értékesek lehetnek majd az összegyűjtött információk :)

Az üzenetek lehetnek pikáns, a hálószobai aktivitás megőrzésére vonatkozó témájúak, vagy bölcs tanácsok, ami a kapcsolat folyamatos frissen tartásáról szólnak. Esetleg beleírhatsz tanúságos történeteket, vagy éppen olyan filmcímeket, amelyek a kapcsolatokról szólnak, és érdemes megnézni, mert sokat lehet meríteni a mondanivalójukból.

Írhatsz közös programok ajánlása sorozatot is, de akár olyan megfigyelésekről is beszámolhatsz, amelyek arról szólnak, mi minden belefér egy kapcsolatba, amit helyesen kezelve nem válás, hanem a házasság elmélyülése az eredmény. Sőt, mindennek a vegyes változata is szerepelhet a palackpostában.

Készítsd elő az üzeneteket, rejtsd el az üvegekbe. Címkézd évek szerint a palackokat, majd egy bortartóba, vagy egy italos ládába tedd bele őket, csomagold be, írd meg a használati utasítást, és már mehetsz is a buliba.

Egy ilyen kidolgozott ajándék hosszú időre leköti a figyelmet, és mindig emlék marad.


Jó munkát, vidám, vagy éppen elgondolkodtató munkát!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.