Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Palackposta a házas évekre

A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Tetszik? Oszd meg!

Palackposta legénybúcsúra

Készíts a barátodnak, sógor jelöltednek, esetleg vőjelöltednek legénybúcsúra egy palackposta sorozatot, ami ellátja éveken keresztül jótanácsokkal. Mellékelj egy használati utasítást a palackok kibontásának idejéről, alkalmairól. A használati utasítás persze függ attól, hogy milyen jellegű üzeneteket teszel a palackba. Ehhez érdemes elbeszélgetni egy ideje már házas emberekkel, és az ő tapasztalataikból leszűrni a következtetéseket. Ha még nem vagy házas, de készülsz rá, akkor számodra is értékesek lehetnek majd az összegyűjtött információk :)

Az üzenetek lehetnek pikáns, a hálószobai aktivitás megőrzésére vonatkozó témájúak, vagy bölcs tanácsok, ami a kapcsolat folyamatos frissen tartásáról szólnak. Esetleg beleírhatsz tanúságos történeteket, vagy éppen olyan filmcímeket, amelyek a kapcsolatokról szólnak, és érdemes megnézni, mert sokat lehet meríteni a mondanivalójukból.

Írhatsz közös programok ajánlása sorozatot is, de akár olyan megfigyelésekről is beszámolhatsz, amelyek arról szólnak, mi minden belefér egy kapcsolatba, amit helyesen kezelve nem válás, hanem a házasság elmélyülése az eredmény. Sőt, mindennek a vegyes változata is szerepelhet a palackpostában.

Készítsd elő az üzeneteket, rejtsd el az üvegekbe. Címkézd évek szerint a palackokat, majd egy bortartóba, vagy egy italos ládába tedd bele őket, csomagold be, írd meg a használati utasítást, és már mehetsz is a buliba.

Egy ilyen kidolgozott ajándék hosszú időre leköti a figyelmet, és mindig emlék marad.


Jó munkát, vidám, vagy éppen elgondolkodtató munkát!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.