Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini italos üveg nyaklánc

Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Tetszik? Oszd meg!

italos palack posta

Férfias, vicces, és buli ajándék legénybúcsúra a palackposta nyaklánc.

Vásárolj annyi mini italt, ahány résztvevője lesz a bulinak. Készíts bőrpántokból, vagy fém láncokból nyakláncot az üvegekre.

De ez még nem elég. Minden üveg hátuljára készíts feliratot, ami tartalmazza a srác adatait, ami alapján haza tudják őt szállítani a bátor vállalkozók. Semmiképpen se hagyd ki a néhány soros kedves, személyes jellemzést a barátodról. Ha ezeket a szavakat olvassa valaki, biztosan segít a bajba jutott, elveszett emberen. Pl” Kedves, megbízható barát, és társ, főz, mos, takarít, és mindennap virágot visz a barátnőjének. Ennek ellenére kérlek, ne vidd haza, hanem  juttasd vissza a fenti címre”

Persze a cél valójában nem a lerészegedett ifjú hazaszállíttatása, hanem az, hogy egy ötletes, és vidám ajándékkal tedd még emlékezetesebbé a bulit. Jó esetben az üveg épen, sértetlenül, és egy rakás emlék kíséretében bekerül a jó emlékek tárházába.

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.