Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini italos üveg nyaklánc

Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Tetszik? Oszd meg!

italos palack posta

Férfias, vicces, és buli ajándék legénybúcsúra a palackposta nyaklánc.

Vásárolj annyi mini italt, ahány résztvevője lesz a bulinak. Készíts bőrpántokból, vagy fém láncokból nyakláncot az üvegekre.

De ez még nem elég. Minden üveg hátuljára készíts feliratot, ami tartalmazza a srác adatait, ami alapján haza tudják őt szállítani a bátor vállalkozók. Semmiképpen se hagyd ki a néhány soros kedves, személyes jellemzést a barátodról. Ha ezeket a szavakat olvassa valaki, biztosan segít a bajba jutott, elveszett emberen. Pl” Kedves, megbízható barát, és társ, főz, mos, takarít, és mindennap virágot visz a barátnőjének. Ennek ellenére kérlek, ne vidd haza, hanem  juttasd vissza a fenti címre”

Persze a cél valójában nem a lerészegedett ifjú hazaszállíttatása, hanem az, hogy egy ötletes, és vidám ajándékkal tedd még emlékezetesebbé a bulit. Jó esetben az üveg épen, sértetlenül, és egy rakás emlék kíséretében bekerül a jó emlékek tárházába.

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.