Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Malacok ajándékba

A malacpersely nem csak a gyerekeknek jó ajándék. A legényélethez szokott férjjelölt is hasznos tapasztalatokat szerezhet néhány persely segítségével.
Tetszik? Oszd meg!

Aki eddig csak magára költött, és a szórakozásra, annak bizony komoly kihívás a házaséletben az új költségvetéshez szokni. Segíts barátodnak abban, hogy megtanulja beosztani a pénzét. Lépd meg a legénybúcsúja alkalmából egy rakás malacpersellyel, amelyekre felírhatod a kiadások listáját.

Egy malac a konyhapénznek, egy a focimeccs belépőknek, egy a lakás állapotmegőrzéséhez, egy a hétvégi szórakozásnak, és így tovább. Annyi malacot készíthetsz, ahány terület eszedbe jut. Ráadásul minden malacba rejthetsz egy kis kezdőtőkét, hadd csörömpöljenek a malac hasában az ajándék átadásakor.

A malacot készítheted pet palackból, vagy akár karton dobozokból is. A pet palack tartósabb, viszont a dobozokból készíthetsz más más méretű malackákat, illusztrálva ezzel a gyűjtési területek fontosságát, és még piramist is építhetsz belőlük.

malacpersely legénybúcsúra

legénybúcsú ajándék

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.