Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Malacok ajándékba

A malacpersely nem csak a gyerekeknek jó ajándék. A legényélethez szokott férjjelölt is hasznos tapasztalatokat szerezhet néhány persely segítségével.
Tetszik? Oszd meg!

Aki eddig csak magára költött, és a szórakozásra, annak bizony komoly kihívás a házaséletben az új költségvetéshez szokni. Segíts barátodnak abban, hogy megtanulja beosztani a pénzét. Lépd meg a legénybúcsúja alkalmából egy rakás malacpersellyel, amelyekre felírhatod a kiadások listáját.

Egy malac a konyhapénznek, egy a focimeccs belépőknek, egy a lakás állapotmegőrzéséhez, egy a hétvégi szórakozásnak, és így tovább. Annyi malacot készíthetsz, ahány terület eszedbe jut. Ráadásul minden malacba rejthetsz egy kis kezdőtőkét, hadd csörömpöljenek a malac hasában az ajándék átadásakor.

A malacot készítheted pet palackból, vagy akár karton dobozokból is. A pet palack tartósabb, viszont a dobozokból készíthetsz más más méretű malackákat, illusztrálva ezzel a gyűjtési területek fontosságát, és még piramist is építhetsz belőlük.

malacpersely legénybúcsúra

legénybúcsú ajándék

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.