Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Legénybúcsú játékok, ötletek

Az izgalmas, és emlékezetes legénybúcsúk nem nélkülözhetik a vicces, tréfás játékokat. Itt van néhány kiindulópontnak.
Tetszik? Oszd meg!

legénybúcsú játékok

Utcai zenész
Zenlni tudó társaságok bevállalhatják, nagyon vicces, és hangulatos tud lenni. A csapat hangszeren játszó tagja szolgáltatja a zenét, míg a vőlegénynek eldalolássza a járókelők kívánságát. Persze a csapat tagjai szolgáltatják a vokált.
Fontos szempont a gördülékenység érdekében. Előre nyomtassátok ki a válaszható dal listát, nehogy az „előadáson” legyen gond a szöveggel. És természetesen ne felejtsétek el kitenni a kalapot!

Rúzsfolt gyűjtés
Ehhez a feladathoz kell egy ajakrúzs, lehetőleg minél élénkebb színű. A vőlegénynek ismeretlek lányokat kell megkérni, hogy a legényt csókolják meg a karján, vagy egyéb más helyeken. Ezzel bizonyítandó, hogy nem csak azért veszi el a leendő nejét, mert mást már nem tud meghódítani.

Utcai árus
Sokat segít a buli finanszírozásán, ha a vőlegényt befogjátok utcai árusnak. Kössetek a nyakába egy dobozt, tegyetek bele mindenféle cukrot, csokit, stb. Ezeket el kell adnia hölgyeknek.

A WC fogoly
A vőlegényt kötözzük ki, bilincseljük meg egy férfi mosdóba. Az arra jövő embereket meg kell győznie a leendő férjnek arról, hogy a kint várakozó haverok csak váltságdíj ellenében engedik el őt, ezért fizessenek nekik.
Árverezés
Egy üveg pezsgőt árvereznek el a haverok. Az kapja meg a pezsgőt, aki a vőlegényt a leghosszabb ideig csókolja meg. /Nem feltétlen a száján. Lehet ez hosszú puszi az arcára, karjára/
Címke a ruhákról
A vőlegénynek használati útmutatókat, márkajelzéseket, címkéket, stb. kell gyűjtenie lányok ruhadarabjaiból. Minden ilyen kivágott darabért kap egy előre megbeszélt pénzbeli jutalmat. Az intim ruhadarabok duplán számítanak.

Telefonszám gyűjtés
Csináltassatok a vőlegénynek, és két lelkesebb havernak egy legénybúcsús pólót, amire lányoktól kell majd telefonszámokat és neveket gyűjteniük meghatározott időn belül.  A különbséget a vesztesnek pohár felesek formájában kell törlesztenie.

Vizsga
Klasszikus feladatsor. A leendő férjnek kérdésekre kell válaszolnia élete párjára vonatkozóan. (Nem feltétlenül pikáns kérdésekre. Kínos helyzetbe azért ne hozzuk a vőlegényt.)
Előtte természetesen egyeztetni kell a helyes válaszokat a menyasszonnyal.
Természetesen a hibás válaszokat felesekkel büntetik a barátok.

Party hang
Lélegeztessünk héliumot a vőlegénnyel, küldjük be a postára, bankba, egyéb hivatalos helyekre ügyet intézni. Persze ne felejtsünk el videózni közben.

Csoportkép
A vőlegénynek az a feladata, hogy toborozzon lányokat csoportképre. Lehetőleg 10 fölötti létszámban gondolkozzunk.

Reklám ember
Vicces kötényben, vagy szendvics táblában osztogasson a vőlegény szórólapokat az aluljáróban. A szórólap szövege reklámozza a vőlegény erényeit.

Jótanácsok
Járókelőket interjuvoljon meg a vőlegény, és gyűjtsön össze minimum 10  hasznos házassági tanácsot tőlük. Pont csak a viccesekért jár. (A házasság komoly dolog, de ma nem ezt az oldalát keressük.)

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.