Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Legénybúcsú játékok, ötletek

Az izgalmas, és emlékezetes legénybúcsúk nem nélkülözhetik a vicces, tréfás játékokat. Itt van néhány kiindulópontnak.
Tetszik? Oszd meg!

legénybúcsú játékok

Utcai zenész
Zenlni tudó társaságok bevállalhatják, nagyon vicces, és hangulatos tud lenni. A csapat hangszeren játszó tagja szolgáltatja a zenét, míg a vőlegénynek eldalolássza a járókelők kívánságát. Persze a csapat tagjai szolgáltatják a vokált.
Fontos szempont a gördülékenység érdekében. Előre nyomtassátok ki a válaszható dal listát, nehogy az „előadáson” legyen gond a szöveggel. És természetesen ne felejtsétek el kitenni a kalapot!

Rúzsfolt gyűjtés
Ehhez a feladathoz kell egy ajakrúzs, lehetőleg minél élénkebb színű. A vőlegénynek ismeretlek lányokat kell megkérni, hogy a legényt csókolják meg a karján, vagy egyéb más helyeken. Ezzel bizonyítandó, hogy nem csak azért veszi el a leendő nejét, mert mást már nem tud meghódítani.

Utcai árus
Sokat segít a buli finanszírozásán, ha a vőlegényt befogjátok utcai árusnak. Kössetek a nyakába egy dobozt, tegyetek bele mindenféle cukrot, csokit, stb. Ezeket el kell adnia hölgyeknek.

A WC fogoly
A vőlegényt kötözzük ki, bilincseljük meg egy férfi mosdóba. Az arra jövő embereket meg kell győznie a leendő férjnek arról, hogy a kint várakozó haverok csak váltságdíj ellenében engedik el őt, ezért fizessenek nekik.
Árverezés
Egy üveg pezsgőt árvereznek el a haverok. Az kapja meg a pezsgőt, aki a vőlegényt a leghosszabb ideig csókolja meg. /Nem feltétlen a száján. Lehet ez hosszú puszi az arcára, karjára/
Címke a ruhákról
A vőlegénynek használati útmutatókat, márkajelzéseket, címkéket, stb. kell gyűjtenie lányok ruhadarabjaiból. Minden ilyen kivágott darabért kap egy előre megbeszélt pénzbeli jutalmat. Az intim ruhadarabok duplán számítanak.

Telefonszám gyűjtés
Csináltassatok a vőlegénynek, és két lelkesebb havernak egy legénybúcsús pólót, amire lányoktól kell majd telefonszámokat és neveket gyűjteniük meghatározott időn belül.  A különbséget a vesztesnek pohár felesek formájában kell törlesztenie.

Vizsga
Klasszikus feladatsor. A leendő férjnek kérdésekre kell válaszolnia élete párjára vonatkozóan. (Nem feltétlenül pikáns kérdésekre. Kínos helyzetbe azért ne hozzuk a vőlegényt.)
Előtte természetesen egyeztetni kell a helyes válaszokat a menyasszonnyal.
Természetesen a hibás válaszokat felesekkel büntetik a barátok.

Party hang
Lélegeztessünk héliumot a vőlegénnyel, küldjük be a postára, bankba, egyéb hivatalos helyekre ügyet intézni. Persze ne felejtsünk el videózni közben.

Csoportkép
A vőlegénynek az a feladata, hogy toborozzon lányokat csoportképre. Lehetőleg 10 fölötti létszámban gondolkozzunk.

Reklám ember
Vicces kötényben, vagy szendvics táblában osztogasson a vőlegény szórólapokat az aluljáróban. A szórólap szövege reklámozza a vőlegény erényeit.

Jótanácsok
Járókelőket interjuvoljon meg a vőlegény, és gyűjtsön össze minimum 10  hasznos házassági tanácsot tőlük. Pont csak a viccesekért jár. (A házasság komoly dolog, de ma nem ezt az oldalát keressük.)

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.