Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kezdő mindenes fiók

Mindenkinek van otthon egy olyan fiókja, amelyben évek óta gyűlnek az “egyszer még jó lesz valamire” dolgok.
Tetszik? Oszd meg!

buli ajándék legénybúcsúra

Az “egyszer még jó lesz valamire” fiók tartalma tényleg kisegít bennünket egy egy alkalommal, így tehát elmondhatjuk, hogy mindenkinek szüksége van egy ilyen fiókra. Nos, és már el is érkeztünk az ajándékozáshoz. Legénybúcsú alkalmával lepd meg a haverodat egy előre összeállított dzsunka fiókkal. Pakolj bele minden olyan cuccot, ami szerinted jó lesz valamire. Csomagold be szépen az ajándékodat, és lásd el instrukciókkal az ifjú férjet, mikor mit használjon a dobozból. Rejthetsz bele pikánsabb tárgyakat is, így aztán tényleg mindenre felkészíted őt. Itt egy lista a dobozba rakható cuccokról. Persze ez csak egy ötlettár, te azt teszel bele, amit akarsz. A pikáns dolgokról nem készítettem listát, mert a haverodat te jobban ismered :D

gumiszalag
Post it
borítékok
biztosítótű
ceruzák
tollak
gemkapocs
adapterek
olló
damil
pillanatragasztó
ragasztó szalag
szigetelő ragasztó
befőttes gumi
csavarhúzó
csavarok
gombok
szalagok
madzagot
zseblámpa
szögek
fogó
fázisceruza
öngyújtó
gyertya
horog csavar
kép akasztók
kis kalapács
kártyapakli
kis elsősegély készlet
körömreszelő
villanykörték

Jó munkát, vidám gyűjtögetést!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.