Készenléti táska legénybúcsúra

A legénybúcsúra inkább készítsük fel a leendő férjet, lássuk el mindennel. Így könnyebben átvészeli a megpróbáltatásokat:D
Tetszik? Oszd meg!

Szuper ötlet, ha ajándék gyanánt összeállítunk számára egy készenléti csomagot, ami mindent tartalmaz, ami a bulihoz, és az azt követő “lábadozáshoz szükséges.

Készenléti táska legénybúcsúra

Csomag felszereléshez ötletek:

Az eseményhez
- Tequila, és egyéb italok, amit szeret
- Martini shaker
- Red Bull energia ital
- sör
- pénzmag
- bor, és sörnyitó
- pakli kártya
- 5 db dobókocka
- vastag üvegpoharak

Másnapra
- Advil tabletta
- Extra erős rágó
- gyógy sör
- szemcsepp

ajándék mentő táska legénybúcsúra

Szerezz egy aktatáskát, habszivacsot, szikét. Vágd ki az egyes tárgyak helyét, és szépen helyezd el a kellékeket a csomagban. Tuti a siker, mikor átadod az ajándékodat.

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.