Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Készenléti táska legénybúcsúra

A legénybúcsúra inkább készítsük fel a leendő férjet, lássuk el mindennel. Így könnyebben átvészeli a megpróbáltatásokat:D
Tetszik? Oszd meg!

Szuper ötlet, ha ajándék gyanánt összeállítunk számára egy készenléti csomagot, ami mindent tartalmaz, ami a bulihoz, és az azt követő “lábadozáshoz szükséges.

Készenléti táska legénybúcsúra

Csomag felszereléshez ötletek:

Az eseményhez
- Tequila, és egyéb italok, amit szeret
- Martini shaker
- Red Bull energia ital
- sör
- pénzmag
- bor, és sörnyitó
- pakli kártya
- 5 db dobókocka
- vastag üvegpoharak

Másnapra
- Advil tabletta
- Extra erős rágó
- gyógy sör
- szemcsepp

ajándék mentő táska legénybúcsúra

Szerezz egy aktatáskát, habszivacsot, szikét. Vágd ki az egyes tárgyak helyét, és szépen helyezd el a kellékeket a csomagban. Tuti a siker, mikor átadod az ajándékodat.

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.