Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Készenléti csomag legénybúcsúra

Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomag legénybúcsúra

A legénybúcsúra a legtöbbször tervekkel készül a szervező. Így, a tervekhez igazítva könnyedén összekészíthet egy kis meglepetés csomagot, amelynek jó hasznát veszik a résztvevők, és jókat lehet nevetni, viccelődni a csomag tartalmán.

A készenléti csomag alapját képezze egy saját, a tulajdonos nevével feliratozott korsó. Jó, ha ezen van egy nyakba akasztható lánc, vagy bőrszalag. Így biztosan nem veszik el a korsó az este folyamán, és nem kell mindig azon aggódni, ki kinek a poharát ragadja meg.

A korsóban lehet néhány mini italos, és üdítős üveg, egy finom szivar, szivarvágó, egy playboy öngyújtó, esetleg egy belépő a buli tervezett helyszínére, és bármi más, ami rátok, a barátokra jellemző.

Találd ki, mit tennél még a csomagba, és lepd meg vele a barátaidat a buli napján!

Jó bulizást, és vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.