Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Készenléti csomag legénybúcsúra

Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomag legénybúcsúra

A legénybúcsúra a legtöbbször tervekkel készül a szervező. Így, a tervekhez igazítva könnyedén összekészíthet egy kis meglepetés csomagot, amelynek jó hasznát veszik a résztvevők, és jókat lehet nevetni, viccelődni a csomag tartalmán.

A készenléti csomag alapját képezze egy saját, a tulajdonos nevével feliratozott korsó. Jó, ha ezen van egy nyakba akasztható lánc, vagy bőrszalag. Így biztosan nem veszik el a korsó az este folyamán, és nem kell mindig azon aggódni, ki kinek a poharát ragadja meg.

A korsóban lehet néhány mini italos, és üdítős üveg, egy finom szivar, szivarvágó, egy playboy öngyújtó, esetleg egy belépő a buli tervezett helyszínére, és bármi más, ami rátok, a barátokra jellemző.

Találd ki, mit tennél még a csomagba, és lepd meg vele a barátaidat a buli napján!

Jó bulizást, és vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.