Ital csokor férfiaknak

A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot választani, mert ők többnyire hamarabb beszerzik maguknak, amit szeretnének, mit a hogy mi nők észbe kapnánk.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts a párodnak csokrot kedvenc söréből, vagy más italokból, amit kedvel. Persze a fogyasztást már ne egyedül rá bízd. Hívd meg a haverjait, vagy a családot, és csak módjával fogyasszatok:D

sörcsokor

Mire figyelj: Mindenképpen súlyos alapba tedd az üvegeket, mert különben nem lesz tabil. Mi lehet ez? Például egy nagy súlyú cserép kővel, homokkal bélelve. Üveg korsó, vagy váza kövekkel tele. Bármi, ami ellentart az üvegek súlyának.

Az üvegeket mindenképpen rögzítsd fa, vagy fém rudakhoz akár spárgával, akár ragasztóval. Ha megáll, akkor az üvegeket is egymáshoz ragaszthatod a biztonság kedvéért.

Használhatsz mini üvegeket is, akkor a hangulat meg van, de könnyebben boldogulsz, és több üveget tudsz a csokorba építeni.

Ha az üvegek már stabilan állnak, akkor kezdheted a díszítést. Rakhatsz közé élő virágokat, vagy muffin papírból, egyébből készített papír virágokat. Közé tűzhetsz egy két szivart, vagy sós mogyorót, csokit, chipset. Ez a csomag most nem az egészségről szól, bár mértékkel minden fogyasztható.

Mutatok néhány kész ötletet:

muffinos sörcsokor

whisky csokor

ital csokor

virág és sör

ajándék férfiaknak

férfias ajándék

ajándék férfiaknak

Ha szerencséd van, és tudsz egy ilyen üvegtartót szerezni, akkor már tényleg csak a dekorációval kell foglalkoznod:

bortartó

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.