Ital állvány csövekből

Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tetszik? Oszd meg!

italadagoló otthon

Ha van néhány barkácseszközöd, és szeretsz, tudsz is bánni velük, akkor némi energiabefektetéssel igazán különleges, és vagány ajándékkal lepheted meg a házasodni készülő barátodat, családtagodat a nagy buli alkalmából.

Szerezz be egy nehéz fadarabot, asztal, polc darabot, két víz-, vagy gáz- könyök csövet, egy T elemet, két méretben illeszkedő csőelzáró csapocskát, és egy kerti vízcsap véget, illetve egy darab csavarozható végű cső darabot. Úgy gondolom, ha van szerelvény bolt, vagy egy építkező nagyáruház a közeledben, akkor ezekkel az alkatrészekkel nem lesz gond. Figyelj arra, hogy a könyökcsöveknek mekkora a toldása, bele lehet e helyezni a megfordított üvegeket. Tulajdonképpen ennek megfelelően kell kiválasztanod a teljes felépítmény csővastagságát. Azt nem tudom, hogy ezek standard méretek, vagy sem.

A kép alapján állítsd össze az alkotmányt úgy, hogy stabilan álljon a fa alapon.

Válaszd ki a keverni kívánt italokat, illeszd őket a helyükre, és próbáld ki, hogy működik e a szerkezet. Javíts a tömítéseken, ha kell, aztán már viheted is a buliba a szuper italadagolót:)

Jó munkát, vidám szerelgetést!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.