Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Férfi barlang nyíltábla

Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
Tetszik? Oszd meg!

Férfi barlang nyíltábla

Ez a kis jelzőnyíl, ha a férfi megfelelően használja, akkor vicces jelzés lehet arra, hogy most egy kis magányra vágyik. Megjegyzem, ilyen pillanatokra mindenkinek szüksége van. Nőknek, férfiaknak egyaránt. Így ideális ajándék ötlet lehet a leendő férjet ellátni egy férfias, alapjában vicces, mégis alkalmas tárggyal, amivel ügyesen jelezheti majd párjának a pillanatokat, amikor egyedül kíván maradni.

Persze jó, ha előre megbeszélik ezeket a dolgokat a fiatalok, hogy ne legyen belőle sértődés, megbántódás. De hát a kapcsolatokat tanulni kell.

A tábla elkészítéséhez szükséged lesz egy vastag kartonra, vagy faroslemezre, egy műanyag sörös flaskára, akril festékre, sok sok söröskupakra, és ragasztóra.

A nyíl formát vágd ki a választott alapanyagból.

A söröskupakot lapítsd össze, és hogy megtartsa a formáját, néhány órára tedd súly alá. Ez éppen olyan folyamat, mint a virágpréselés.

A lapos üveget ragaszd a tábla közepére a képen látható helyzetbe. Fesd le az egészet akril festékkel. Hagyd, hogy a festék megszáradjon.

Fesd világos, jól látható színnel a megszáradt festékrétegre a feliratot. “Az én barlangom”, “Férfi menedék”, “Most magam vagyok”, vagy bármi olyan rövid frappáns mondatot, ami kifejezi az ajándék célját, szerepét.

Végül szépen, egyenként ragaszd fel a helyére a söröskupakokat.

Érdemes az ajándékod átadásakor néhány vicces mondattal tájékoztatni a vőlegényt, mi célt szolgál az ajándékod. Eleinte valószínűleg derűs pillanatokat okozol mindenkinek, de hidd el, ha használatba kerül a meglepetésed, még jó célt fog szolgálni a hosszú házasévek alatt.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.