Férfi barlang nyíltábla

Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
Tetszik? Oszd meg!

Férfi barlang nyíltábla

Ez a kis jelzőnyíl, ha a férfi megfelelően használja, akkor vicces jelzés lehet arra, hogy most egy kis magányra vágyik. Megjegyzem, ilyen pillanatokra mindenkinek szüksége van. Nőknek, férfiaknak egyaránt. Így ideális ajándék ötlet lehet a leendő férjet ellátni egy férfias, alapjában vicces, mégis alkalmas tárggyal, amivel ügyesen jelezheti majd párjának a pillanatokat, amikor egyedül kíván maradni.

Persze jó, ha előre megbeszélik ezeket a dolgokat a fiatalok, hogy ne legyen belőle sértődés, megbántódás. De hát a kapcsolatokat tanulni kell.

A tábla elkészítéséhez szükséged lesz egy vastag kartonra, vagy faroslemezre, egy műanyag sörös flaskára, akril festékre, sok sok söröskupakra, és ragasztóra.

A nyíl formát vágd ki a választott alapanyagból.

A söröskupakot lapítsd össze, és hogy megtartsa a formáját, néhány órára tedd súly alá. Ez éppen olyan folyamat, mint a virágpréselés.

A lapos üveget ragaszd a tábla közepére a képen látható helyzetbe. Fesd le az egészet akril festékkel. Hagyd, hogy a festék megszáradjon.

Fesd világos, jól látható színnel a megszáradt festékrétegre a feliratot. “Az én barlangom”, “Férfi menedék”, “Most magam vagyok”, vagy bármi olyan rövid frappáns mondatot, ami kifejezi az ajándék célját, szerepét.

Végül szépen, egyenként ragaszd fel a helyére a söröskupakokat.

Érdemes az ajándékod átadásakor néhány vicces mondattal tájékoztatni a vőlegényt, mi célt szolgál az ajándékod. Eleinte valószínűleg derűs pillanatokat okozol mindenkinek, de hidd el, ha használatba kerül a meglepetésed, még jó célt fog szolgálni a hosszú házasévek alatt.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.