Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Egy karton sörnyi jó tanács

Igazi legénybúcsú ajándék. Egy láda sör, benne mindenféle tanácsokkal, jókívánságokkal. Az instrukció hozzá:
Tetszik? Oszd meg!

“Akkor bontsd fel, ha nem tudod mi mást tehetnél”

bortartó ajándékba

Fogjatok össze a haverokkal, és vegyetek egy minél nagyobb üvegtartót. Tegyetek bele mindenféle sört, bort, és az üvegeket címkézzétek fel. “Nehéz napokra”, “bosszús napokra”, “unalmas napokra”stb. feliratokkal, és minden italra rögzítsetek egy aktuális jótanácsot. Ezzel az ajándékkal egyrészt felvidítjátok a leendő férjet, nem kevésbé kíváncsi is lesz, és ha kibírja, és nem bontja ki azonnal az üziket, akkor sok sok napra tartogattok neki sok sok mosolyt, és bátorítást. Mert a házasság nem könnyű, de szereted a párod, akkor érdemes dolgozni érte.

Íme néhány ötlet, de a net, és a fejed tele van hasonlókkal, és saját tapasztalatokkal:

A házasság nem film. Nem egy közeli kamerával felvett jelenet, ami aztán az ölelkezés alatt lassan eltávolodik, és a kép elhomályosul. A házasság szövetség, és mi a jó egy szövetkezésben, ha nem teljes szívből csinálja az ember?

Ha az ember hozzámegy valakihez, a családjához is hozzámegy.

Egy házasságban fontosabb, hogy támogasd a partnered, mint hogy igazad legyen. A boldog feleség egyenlő a boldog házassággal.

A házasság a kompromisszumokról szól. (...) Lehetnek tökéletesek egymásnak, de ez nem jelenti azt, hogy egyformák.

A szenvedély, ha nem is múlik el, de átalakul, s a házasságnak talán nem is tesz rosszat, ha olykor pár napot külön töltenek a társak egymástól.

Két dolog van, (...) amit egy férfi sosem tehet: nem várakoztathat meg egy nőt, és nem állíthatja, hogy megérti.

Ha a nejedet gyönyörű szexistennőként kezeled, azzá is válik, viszont, ha nyűgös hisztérikának tartod, akkor azzá válik.

A feleséged nem azért kérdezi folyton, hogy szereted-e, mert idegesíteni akar, hanem, mert biztonságra vágyik.

Ne szeretkezés után kérdezd meg, hogy jó volt-e. Ha már mindenáron kérdezni akarsz, kérdezd közben.


Jó szórakozást, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.