Boros üveg - Vendég könyv

Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Tetszik? Oszd meg!

Boros üveg - Vendég könyv -legénybúcsúra

Készíts elő vendégkönyvet a Legénybúcsúra. A vendégkönyv pedig legyen borosüveg lapokból :)

Mit is jelent ez?

Vásárolj 4 üveg igazán jó minőségű bort. Vegyél ezüst színű alkoholos filcet.

Készíts az üvegekre alap feliratot, mely szerint az elsőt 5 év múlva, a másodikat 10, a harmadikat 20 év múlva fogyaszthatja el a vőlegény a feleségével együtt.

A negyedik üveg a bónusz. Ennek a felirata arról szól, hogy a fogyasztása eldöntendő időpontban, de valamely, a pár által választott nagy eseményhez kötődjön.

Minden, a Legénybúcsúra érkező vendégnek alá kell írnia legalább egy üveget, és üzenni a vőlegénynek a választott dátumú évfordulóra. Ha több üvegre szeretne írni valaki, azt is megteheti.

Mire megérkezik mindenki, elkészült az emlék Bor - Vendégkönyv ajándékod, amely hosszú éveken át kíséri majd az ifjú párt, és időről időre elszórakoztatja őket a feliratok olvasgatása, plusz a bor fogyasztása:)


Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.