Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Boros üveg - Vendég könyv

Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Tetszik? Oszd meg!

Boros üveg - Vendég könyv -legénybúcsúra

Készíts elő vendégkönyvet a Legénybúcsúra. A vendégkönyv pedig legyen borosüveg lapokból :)

Mit is jelent ez?

Vásárolj 4 üveg igazán jó minőségű bort. Vegyél ezüst színű alkoholos filcet.

Készíts az üvegekre alap feliratot, mely szerint az elsőt 5 év múlva, a másodikat 10, a harmadikat 20 év múlva fogyaszthatja el a vőlegény a feleségével együtt.

A negyedik üveg a bónusz. Ennek a felirata arról szól, hogy a fogyasztása eldöntendő időpontban, de valamely, a pár által választott nagy eseményhez kötődjön.

Minden, a Legénybúcsúra érkező vendégnek alá kell írnia legalább egy üveget, és üzenni a vőlegénynek a választott dátumú évfordulóra. Ha több üvegre szeretne írni valaki, azt is megteheti.

Mire megérkezik mindenki, elkészült az emlék Bor - Vendégkönyv ajándékod, amely hosszú éveken át kíséri majd az ifjú párt, és időről időre elszórakoztatja őket a feliratok olvasgatása, plusz a bor fogyasztása:)


Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.