Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék sörtorta

Legénybúcsúra általában vicces, vidám, a hangulat fokozására alkalmas ajándékokat szokás vinni. Ez is egy jó ötlet.
Tetszik? Oszd meg!

Sörtorta ajándékba

Ajándékozz sör tortát a vőlegénynek. Sokáig nem fog tartani, de az biztos, hogy emlékezni fog rá.

Egy tálca szolgáltatja az alapot, majd a második, és a harmadik szinthez használhatsz kisebb tálcákat, vagy kartonból kivágott körlapokat. Most már csak annyi a dolgod, hogy beszerezd a megfelelő számú dobozos sört, néhány méter szalagot, és szépen összeállítod a tortádat. Nem kell hozzá sem sütni, főzni, sem cukrászati alapismereteket szerzni. Egyszerű építkezés az egész.

Jó munkát, vidám szórakozást kívánok!

Tetszik? Oszd meg!

Legénybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Legénybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.