Legénybúcsú

A legénybúcsú egy korszak vége, és egy új kezdete. A fiú elbúcsúztatja a gondtalan gyermekéveket, és belép valami új, kihívásokkal teli felelősségteljesebb létbe, a házasságba, ahol már nem csak önmagáért kell felelősséget vállalnia.

Tetszik? Oszd meg!

A legénybúcsú egy korszak vége, és egy új kezdete. A fiú elbúcsúztatja a gondtalan gyermekéveket, és belép valami új, kihívásokkal teli ... tovább

... felelősségteljesebb létbe, a házasságba, ahol már nem csak önmagáért kell felelősséget vállalnia.Régi és jó hagyomány. Szabad a buli, szabad a lazulás, kell egy jó kis ˝ereszd el a hajad˝ este a Nagy Nap előtt. De! Ne hagyd otthon az összes eszed, ha jól akarsz kijönni belőle.

Azt mondják, ilyenkor bármit szabad a férfiaknak. Lehet tivornyázni, lazulni. Mindezt azért, hogy a hosszú házasélet előtt még egyszer kitombolhassa magát a férj jelölt.
Nem minden legénybúcsú torkollik botrányba. Sokszor arra szolgálnak ezek a bulik, hogy a barátok egy nagyot beszélgessenek, nevessenek, táncoljanak, s persze nem maradhat el a vőlegény vicces ugratása sem.

Ha a vőlegény szereti a menyasszonyt, és ha már megkérte, akkor reménykedjünk a legjobban, akkor nem érdemes olyat tennie, amit később megbánhat, és lelkiismeret-furdalás gyötörné. Szóval csak mértékkel rendeljenek táncos lányokat a haverok. Higgyétek el, hogy vicces ajándékokkal, feladatokkal mindenképpen garantálható a jókedv.

A legénybúcsú megszervezésének a feladata a vőfélyre, a legjobb barátra hárul. Az ő dolga meghívni a barátokat, és mint a leendő férj legjobb ismerője, olyan partyt szervezni, amelyen a barát a legkönnyebben el tudja engedni magát. Illik meghívni a legénybúcsúra a menyasszony édesapját és fiútestvéreit, ha van. A helyszín kiválasztása megint attól függ, ki a házasulandó. Lehet étterem, vagy zenés szórakozóhely, de ha zárt körű bulit szeretnénk, akkor inkább válasszunk egy csendes horgásztanyát, egy nyugis apartmant.
Szervezhetjük a legénybúcsút egy izgalmas közös élmény köré is, mint például egy rafting-, barlang- vagy sítúra, quad túra, vagy ejtőernyőzés. A lényeg a közös szórakozás, az élményszerzés.

Csupán pár éve szokás, hogy a legénybúcsút nem közvetlenül az esküvő napja előtt tartják, hanem korábban, és ennek praktikus okai van is vannak. Jobb, ha a vőlegény kipihenten megy a sa

Ajándék ötleteink

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Legénybúcsú, buli ajándékok. Ez szinte alapvető ezeken az eseményeken. Ha pedig házibuli a színtér, akkor készíts olyan ajándékot, amit ott is használni tudtok.
Tud főzni a barátod, aki éppen házassága előtt áll? Nem? Akkor tanítsd meg, hogy még jobban levehesse a lábáról új asszonykáját.
Ha Legénybúcsú, akkor szórakozás, viccelődés, és pikáns játékok ötlenek a többség eszébe. Nem véletlen ez. Újabb ötlet a maradandó emlékekhez:
Mindannyian szívesen vesszük, ha az életünk fontos eseményeiről maradandó emlékeket kapunk. Ajándékozd meg a vőlegényt vele.
Az egyszerű, jól bevált party kellékeket is fel lehet használni egy különleges bulihoz, mint például a legénybúcsú. Játszani mindenütt lehet, sőt kell!
Ajándékozz a legénybúcsú óráira emlékeztető tárgyat a vőlegénynek. Készíts fotókat a buliról, hogy legyen majd mit felhasználnod.
Egy tábla, amelyet akár kitehet a dolgozó, vagy műhelyszoba fölé a férfi, vagy cipelhet magával, és oda helyezi, ahol magányra vágyik.
A legénybúcsú ajándékok többnyire vicces, és a házaséletre vonatkozó utalásokkal, véleményekkel ellátott tárgyak, ha nem az utolsó nagy buliról szólnak.
Alapozd meg az ifjú pár kezdő éveit egy csokorra való sorsjeggyel. Készíts belőlük virágkosárra emlékeztető ajándékcsomagot.
Készíts mini italokból helyzetjelző nyakláncot a legénybúcsú résztvevőinek. Ezzel tuti hazakerül, ha elkeveredik tőletek.
Készíts össze kis party csomagot a legénybúcsú résztvevői számára. Add meg az alap hangulatot a vidám kezdéshez.
Készíts ötletes ajándékot legénybúcsúra a házasulandó ifjúnak. Az ajándék persze ilyenkor lehet kicsit pikáns, de ne vidd túlzásba.
A legénybúcsúra nyugodtan ajándékozhatsz pénzt, főleg akkor, ha megfelelő formában tálalod az ajándékodat.
A malacpersely nem csak a gyerekeknek jó ajándék. A legényélethez szokott férjjelölt is hasznos tapasztalatokat szerezhet néhány persely segítségével.
Mindenkinek van otthon egy olyan fiókja, amelyben évek óta gyűlnek az “egyszer még jó lesz valamire” dolgok.
Igazi legénybúcsú ajándék. Egy láda sör, benne mindenféle tanácsokkal, jókívánságokkal. Az instrukció hozzá:
Készíts egy csomagra való parafa névjegykártyatartót barátaidnak, ismerőseidnek ajándékba. Apró meglepetések, praktikus ajándékok.
A legénybúcsúra inkább készítsük fel a leendő férjet, lássuk el mindennel. Így könnyebben átvészeli a megpróbáltatásokat:D
A legénybúcsú többnyire az ereszd el a hajam típusú bulik közé tartozik. Az ajándékok is többnyire pikánsak, mások, mint általában.
A legényt, aki a szabadságától búcsúzik, meglepheted saját készítésű vicces pólóval is, a csapat többi tagjának pedig készíthetsz kísérő pólókat.
Kérd meg a párodat, hogy segítsen elkészíteni a barátod legénybúcsús ajándékát. Ha ügyes vagy, Te is kapsz egyet ajándékba.
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Az izgalmas, és emlékezetes legénybúcsúk nem nélkülözhetik a vicces, tréfás játékokat. Itt van néhány kiindulópontnak.
Legénybúcsúra általában vicces, vidám, a hangulat fokozására alkalmas ajándékokat szokás vinni. Ez is egy jó ötlet.
Vicceld meg a barátodat, és készíts kedvenc hobbieszközének hasonmásából új, kifejezetten háztartási eszközt.
A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot választani, mert ők többnyire hamarabb beszerzik maguknak, amit szeretnének, mit a hogy mi nők észbe kapnánk.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!