Vagány, csajos torta

Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
Tetszik? Oszd meg!

Torta lánybúcsúra

A lánybúcsúra készülő züllött, de fincsi torta belseje akármilyen lehet. De most ne törődj a diétával, a kalóriákkal. Legyen az a torta kívül, belül vagány, és imádnivaló.

Használj akár csokit, epret, málnát, vagy szamócát, bátran tegyél hozzá cukrot, és sok sok tejszínhabot.

A torta nem kell, hogy tökéletes külsőt kapjon. Hiszen a díszítésből úgyis kitűnik, hogy ma nem lesztek jókislányok.

Mindenképpen szerezz be egy Barbie babát, vagy hozzá hasonló csajos játékot, néhány jellemzően csajos kiegészítőt, úgy mint magassarkú cipellő, kistáska, egy igazán csinos ruhácska. A baba mellé pedig néhány mini üveg italokat, és pikáns díszítő elemeket, gyertyákat, marcipán figurákat pakolj.

Ne feledkezz meg a baba hajáról. Most ne fésüld ki szépen, inkább borzold fel, tedd szélfútta, laza megjelenésűvé. Használhatsz némi elkenődött sminket is. És persze le ne hagyd a baba ruházatáról a szalagot, amely bátran hirdeti a házasulás előtt álló nő személyét.

Ha elkészültél az alkotásoddal, tedd szép kínáló tálcára, vagy tortatartóra, és add át az ajándékodat a menyasszonynak.


Jó szórakozást, vidám estét nektek!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.