Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Üzenetek Fakanálon

A leánybúcsúk, legény búcsúk a vicces ajándékokról, a buliról, a jókedvű szórakozásról szólnak. Bármilyen ajándék tökéletes lehet, ami megfelel ezen kritériumoknak.
Tetszik? Oszd meg!

Üzenet fakanál

Egyszerű, mégis nagyszerű ajándék ötlet ez a fakanál csokor, amelyre minden résztvevő megírja a saját kis jótanácsát a házasulandó  leánykának.

- Légy jó, és hűséges.
- Ne vásárolj túl sokat.
- Ne felejtsd a gyerekedet az óvodában.
- A férjednek mindig igaza van, kivéve amikor nem.
- Vasárnap készíts rántott csirkecombot.
- Csiri-pöri nokival, ubisalival. Ügyelj a részletekre!
- Mindenre van magyarázat - Nem veszekedtek sokat, csak olaszos család típus vagytok.
- stb

Természetesen nem feltétlen kell vicces üzenetekkel ellátni a kanalakat. Lehetnek ezek megfontolandó jótanácsok is.

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.