Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szivárvány csomag lánybúcsúra

Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
Tetszik? Oszd meg!

ajándékcsomag lánybúcsúra

Vásárolj be egy sorozatnyi más más ízű édes gyümölcsös italt, alkoss belőle szivárvány színekben pompázó ajándékcsomagot, és lepd meg vele a leendő arát.

A doboz nem kell, hogy a képen látható, vásárolt fa alapanyagú legyen. Kidíszíthetsz egy karton dobozt is. A lényege az ajándéknak a színes, vidám megjelenés, és a sokat mondó felirat. Kóstold meg a szivárványt. Ízleld meg a szivárványt. Ebbe a mondatba mindenki azt képzel bele, amit szeretne. A házasság ezer oldalát, a színek vidám összevisszaságát, vagy éppen a dobozban levő italok végigkóstolgatását. Ez persze mindegy is. A lényeg a vidámság, a derű. A kidíszített dobozba állítsd bele szép sorban a színes üvegeket, majd töltsd fel színes csokival, drazséval az üvegek közt üresen maradt helyeket, hogy az iszogatás közben legyen némi rágcsálnivaló is.


Jó munkát, vidám szórakozást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.