Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Színes csomag ajándék

Készíts ajándékcsomagot a menyasszony részére a kedvenc színéből készített háztartási eszközökből.
Tetszik? Oszd meg!

ajándékcsomag leánybúcsúra

Amikor az ifjú asszonykára rászakad a saját konyha, saját lakás, főzés, mosás, takarítás, plusz a férj kényeztetése, akkor jó, ha kéznél vannak azok az eszközök, amelyek vidám pillanatokat szerezhetnek. Éppen ezért, légy előrelátó, és szedj össze mindenféle háztartási eszközt, amelynek a színe éppen olyan, amit a menyasszony kedvel, legyen az pink, zöld, kék, sárga. Legyen a csomagban egyforma színű körömkefe, wc kefe, főzőkanál, felmosó, seprű, lapát, sószóró, törlőrongy, mérő kanálka, stb. 

leánybúcsú ajándék

Ezerféle lehetőséged van. Légy ötletes, és kezdj el időben gyűjtögetni, hogy minél bőségesebb legyen a választék a kedvenc színben fürdő eszközökből. Végül persze stílusosan csomagold be az ajándékodat éppen ugyanolyan színű csomagoló papírokba, szalagokkal, kosárba, edénybe, amilyenek maguk a tárgyak.

Jó munkát, vidám gyűjtögetést!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.