Szerelem korongok

A szerelemben az a csodálatos, hogy a szerelmespárnak nincs szüksége másra, csupán egymásra. A szerelem korongok ezeket a pillanatokat tehetik még színesebbé.
Tetszik? Oszd meg!

szerelem zsetonok

Készíts ajándék szerelem korongokat, amelyeket a menyasszony akármikor felhasználhat a férjénél, szebbé téve a házasság szürke hétköznapjait.

Oda nyújtja a csók korongot, és már cuppanhat is a puszi. Benyújta a masszázs korongot, és jöhet a lazulás, stb.

Ezeket a kis üzeneteket bármiből elkészítheted, ami tartósabb anyag. Lehet kartonból, vagy lapos kövecskékből. Kivághatod fából, vagy elkészítheted égethető gyurmából, sőt, kemény műanyag dobozból is megformázhatod.

Írhatsz rá kedves, pikáns szerelmes igényeket, vagy közléseket.

Példák:
Szeretlek
Csókolj meg
Kérek egy masszázst
Megmasszíroználak
Pizza estét kérek
Szex most
Stb

Az elkészült korongokat tedd egy helyes kis textil ajándék zsákocskába, és kész is az ajándékod.

szerelem kövek

szerelem korongok

üzenet kövek

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.