Póló párok

A póló párok azonnal jelzik a környezet felé, hogy két személy összetartozik, ha tetszik, ha nem. Ifjú házasoknak jó kis bemelegítő.
Tetszik? Oszd meg!

póló páros

Akarod, nem akarod, ezt hordva az egész világ megtudja az új felállást. Éppen ezért jó kis ajándék ötlet ez egy leánybúcsúra. Hadd gyakorolja az ifjú pár az összetartozást minden fokon :)

A Pacman-t felzabáló szellemes retro pólót itt találtam, mint Valentin napi ajánlat, és persze valóban jó kis ajándék ez a szerelmesek napján is. A szerelem az szerelem az év bármely napján. Aztán kutakodtam tovább, és találtam még néhány aranyos páros póló ötletet:

leánybúcsú ajándék

póló festés

ajándék készítés

Persze van még sok sok minta, de én olyat kerestem, amit otthon textilfestő filccel magad is könnyedén el tudsz készíteni.

Vegyél két egyszínű pamut pólót, és textil festő filcet, vagy festéket. A filccel könnyebb dolgozni, ha kezdő vagy ezen a területen.

Tegyél a póló eleje, és hátulja közé egy karton lapot. Így nem üt át a festő anyag, és könnyebben is rajzolsz a kemény felületen, amire ki tudod feszíteni a pólót. Érdemes sablont készíteni a felfesteni kívánt mintához. Ezt csak körülrajzolod, aztán, mint egy kifestő könyvben, kiszínezed a figurát.  


Jó munkát, vidám szórakozást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.