Pikáns csokrok

A virágcsokor egy fantasztikus ajándék. Mindenre lehetőséget ad. Kifejezhetsz vele érzelmeket, mókázhatsz vele, vagy üzenhetsz bármit.
Tetszik? Oszd meg!

Használhatod a virágcsokrot arra is, hogy elrejts bele az alkalomhoz illő dolgokat, kis tárgyakat, édességet, stb. A leánybúcsú alkalmával is készíthetsz ide illő, hangulatot fokozó csokrot.

Lehet ez például egy olyan csokor, amibe különleges csipke harisnyákból álló gyűjteményt csomagolsz, vagy éppen csipke bugyikból készítesz színes virágokat.
harisnya csokor

Készíthetsz pikáns tárgyakból is csokrot. Ezzel vigyázz, mert ha nem kedveli a célzásokat a barátnőd, akkor kellemetlen meglepetés is lehet belőle.

gumi csokor

condom csokor

koton csokor

pikánc csokor

csokor lánybúcsúra

buli csokor
Természetesen egyéb tárgyakból, háztartási eszközökből is köthetsz csokrot, ami éppolyan érdekes, és vicces, de sok leendő aránál sokkal inkább célba talál, mint a pikánsabb darabok.

konyhai csokor

Csinálhatsz csoki csokrot, cukor, nyalóka csokrot, bármit. A lényeg, hogy szívből készítsd.
Jó munkát, vidám időtöltést kívánok Neked!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.