Nyaklánc kollekció lánybúcsúra

Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék lánybúcsúra

Készíts kedves kis nyakláncokat üdítő, sörnyitó nyelvecskékből.

A képen látható aranyos kis babákhoz  szükséged lesz üdítő, sörnyitó nyelvecskékre, mini karabinerekre, bőr szalagokra, és természetesen süthető gyurmára, ragasztó lakkra.

Egyengesd ki a nyelvecskéket, készítsd el a fejecskéket, a színes hasacskákat. Illessz mindent a helyére, és süsd ki sütőben a babákat. Ha kihűltek, akkor a lakk ragasztóval tedd stabillá az anyagok illesztéseit.

A babákra készíthetsz apró tüll darabokból mini tütüket. Ettől még alkalmibbak, még csajosabbak lesznek.

A kis virágok helyére a lányok nevét írd fel mini cetlikre, amit vonj be celluxal. Így ez is tartós kiegészítő lesz, és az ajándékod még személyesebb.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.