Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyaklánc kollekció lánybúcsúra

Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék lánybúcsúra

Készíts kedves kis nyakláncokat üdítő, sörnyitó nyelvecskékből.

A képen látható aranyos kis babákhoz  szükséged lesz üdítő, sörnyitó nyelvecskékre, mini karabinerekre, bőr szalagokra, és természetesen süthető gyurmára, ragasztó lakkra.

Egyengesd ki a nyelvecskéket, készítsd el a fejecskéket, a színes hasacskákat. Illessz mindent a helyére, és süsd ki sütőben a babákat. Ha kihűltek, akkor a lakk ragasztóval tedd stabillá az anyagok illesztéseit.

A babákra készíthetsz apró tüll darabokból mini tütüket. Ettől még alkalmibbak, még csajosabbak lesznek.

A kis virágok helyére a lányok nevét írd fel mini cetlikre, amit vonj be celluxal. Így ez is tartós kiegészítő lesz, és az ajándékod még személyesebb.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.