Mentő csomag csokival

A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Tetszik? Oszd meg!

csoki csomag lánybúcsúra

A neten találtam ezt a könnyen kivitelezhető, aranyos ötletet. Készíts a házasságra készülő ara jelöltnek egy csokoládéval feltöltött mentő csomagot.

A mentő csomag sok magyarázatot nem is igényel, hiszen mindenki érti, hogy a nehéz pillanatokban milyen jól esik egy kis endorfin túltermelés, ami a csokitól beindul. Hogy igaz, vagy sem, nem érdekes, mert a közhiedelem szerint működik.

Szóval annyi a dolgod, hogy beszerzel egy sok  kis apró fakkocskából álló fa, vagy műanyag dobozt. Hobbi boltokban fából, barkács, és horgászboltokban műanyagból tudsz vásárolni ilyet. Feltöltöd apró csokoládékkal, vagy különböző ízesítésű csokidrazsékkal a fakkokat, kidíszíted a dobozt, amire jól látható feliratot is készítesz, miszerint ez segélydoboz krízishelyzetekre.

csokis mentőcsomag ajándék

A felirat minden kérdést elfeledtet mindenkivel, és biztos nevetés az ajándékod átadásának pillanata. Sőt, lehet, hogy már aznap este kiürül a doboz, hiszen a közelgő esküvő őrülete sok menyasszonyt sodor krízishelyzetbe :)

Ha azt szeretnéd, hogy az emlékek közé kerüljön a kis dobozod, akkor fordíts figyelmet a díszítésre. Legyen az vidám, színes, alkalomhoz illő, és kedves.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.