Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mentő csomag csokival

A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Tetszik? Oszd meg!

csoki csomag lánybúcsúra

A neten találtam ezt a könnyen kivitelezhető, aranyos ötletet. Készíts a házasságra készülő ara jelöltnek egy csokoládéval feltöltött mentő csomagot.

A mentő csomag sok magyarázatot nem is igényel, hiszen mindenki érti, hogy a nehéz pillanatokban milyen jól esik egy kis endorfin túltermelés, ami a csokitól beindul. Hogy igaz, vagy sem, nem érdekes, mert a közhiedelem szerint működik.

Szóval annyi a dolgod, hogy beszerzel egy sok  kis apró fakkocskából álló fa, vagy műanyag dobozt. Hobbi boltokban fából, barkács, és horgászboltokban műanyagból tudsz vásárolni ilyet. Feltöltöd apró csokoládékkal, vagy különböző ízesítésű csokidrazsékkal a fakkokat, kidíszíted a dobozt, amire jól látható feliratot is készítesz, miszerint ez segélydoboz krízishelyzetekre.

csokis mentőcsomag ajándék

A felirat minden kérdést elfeledtet mindenkivel, és biztos nevetés az ajándékod átadásának pillanata. Sőt, lehet, hogy már aznap este kiürül a doboz, hiszen a közelgő esküvő őrülete sok menyasszonyt sodor krízishelyzetbe :)

Ha azt szeretnéd, hogy az emlékek közé kerüljön a kis dobozod, akkor fordíts figyelmet a díszítésre. Legyen az vidám, színes, alkalomhoz illő, és kedves.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.