Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lánybúcsú napszemüveg kollekcióval

A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú ajándék

Jó ötlet például a névre szóló napszemüveg kollekció.

Vásárolj annyi színes, vidám napszemüveget, ahányan a lánybúcsún lesztek. A szemüvegek ne legyenek hétköznapi darabok. Minél vidámabb, extrém színűbb, esetleg fura formájú, annál jobb. Most nem feltétlen a divat, és a minőség a lényeg. Lehet lila, pink, pöttyös, szív alakú, stb.

Ha meg van a napszemüveg kollekciód, akkor válassz ki néhány szép, izgalmas színű körömlakkot, és kezdd el névre szólóan elkészíteni a darabokat. A szemüveg egyik szárára írd fel a barátnőd nevét, a másik oldalra egy rá jellemző tulajdonságot, amiért szereted, kedveled őt. Pl: “A legvidámabb barátnőm”, “Az én lélekerősítőm”, “A bulikirálynő” stb.

A nap kezdetén add át mindenkinek, és élvezzétek a napot!

Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.