Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lánybúcsú napszemüveg kollekcióval

A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú ajándék

Jó ötlet például a névre szóló napszemüveg kollekció.

Vásárolj annyi színes, vidám napszemüveget, ahányan a lánybúcsún lesztek. A szemüvegek ne legyenek hétköznapi darabok. Minél vidámabb, extrém színűbb, esetleg fura formájú, annál jobb. Most nem feltétlen a divat, és a minőség a lényeg. Lehet lila, pink, pöttyös, szív alakú, stb.

Ha meg van a napszemüveg kollekciód, akkor válassz ki néhány szép, izgalmas színű körömlakkot, és kezdd el névre szólóan elkészíteni a darabokat. A szemüveg egyik szárára írd fel a barátnőd nevét, a másik oldalra egy rá jellemző tulajdonságot, amiért szereted, kedveled őt. Pl: “A legvidámabb barátnőm”, “Az én lélekerősítőm”, “A bulikirálynő” stb.

A nap kezdetén add át mindenkinek, és élvezzétek a napot!

Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.