Lakk csokor ajándékba

A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Tetszik? Oszd meg!

Lakkcsokor

Ha meghív a barátnőd, sógornő jelölted a lánybúcsújára, akkor szinte alapvető, hogy valami érdekes, vidám, vicces ajándékkal lepd meg a leendő asszonykát. Jó ötlet lehet ehhez egy csokor színes körömlakk, vagy rúzs. Ha magad készítesz el egy ilyen ajándékot, az már önmagában meglepetés, és kedves gesztus. Ha pedig mindez helyes, és különleges, akkor biztosan emlékezni fog rá a menyasszony még évek múltán is.

Ha el szeretnéd készíteni a körömlakk csokrot, akkor szükséged lesz színes kartonra, fa pálcákra, erős ragasztópisztolyra, egy színes kaspóra, hungarocellre, és krepp papír csíkokra, na meg persze sok színes lakkra.

Keress egy szép virág formát a neten, és vágj ki annyi színes alakzatot, ahány lakkod van. Ha van csíkos, virágos, vagy pöttyös kartonod, akkor még izgalmasabb csokrot készíthetsz.

A lapocskák közepére ragasztópisztollyal rögzítsd a lakkokat, az aljára pedig egy darab hungarocellt, amibe majd a ragasztós végű fa pálcákat bököd. Így stabilan állnak majd a körömlakk virágszálaid.

A hungarocell databot formázd úgy, hogy szorosan kitöltse a kaspót, végül bökd bele szépen elrendezve a virágszálakat. A szálak közé sűrűn rakd a krepp papír csíkokat, a képen látottak szerint.

Végül díszítheted a kaspót egy széles szalaggal, a lakkokat vékony szalag csíkokkal, apró masnikkal, esetleg megszórhatod az egészet csillámporral.

Jó munkát, vidám bulizást!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.