Kicsit több, mint harisnyakötő leánybúcsúra

A harisnyakötő elengedhetetlen a menyasszonyi öltözethez. Lepd meg a barátnődet egy érdekes, kék mintás, bővített kiadással.
Tetszik? Oszd meg!

Mint általában minden fontos eseményhez az ember életében, így az esküvőhöz is rengeteg szokás, hagyomány, hiedelem, babona fűződik. Vannak eredeti magyar szokások,  hagyományok, és vannak idegen kultúrákból átvettet. Akad köztük kedves, és bosszantó, könnyen kivitelezhető, és kevésbé véghezvihető. Mindenki azt tartja be, amelyhez kedvet érez. Ilyen szokás a valami régi, valami új, valami kék és valami kölcsönkapott viselete a menyasszony számára.

Eszerint az esküvő napján a menyasszonynak viselnie kell valami régit, valami újat, valami kölcsönkapott dolgot és valami kéket azért, hogy az esküvője, majd a házassága boldog legyen. A régi szimbolizálja a menyasszony hajadon életét, az új a most kezdődő szakaszra utal, a kölcsönkapott a barátságot és a szerelmet jelképezi, mert hogy  ezekre bizony éppúgy vigyázni kell, mint a kölcsönkapott dolgokra, a kék szín pedig a hűség szimbóluma.

Nos, a harisnyakötő, amivel meglepheted a barátnődet leánybúcsúja alkalmából, lehet valami új, amelyet Te készítesz gumi szalagból, csipkéből, és lehet kék, ha kék szalaggal díszíted. Ha pedig igazán stílusos szeretnél lenni, és vidámságot vinni a lánybúcsúba, akkor varrhatsz a harisnyakötőre egy helyes kis flaska tartót, amelyben a menyasszony egy kortynyi lélekerősítőt cipelhet magával a nagy napra:D

Mutatok néhány képet ötletadónak:

flaskatartós harisnyatartó

flaskatartós harisnyakötő

flaskatartós harisnya

flaskatartós harisnyakötő esküvőre

pikáns ruhadarabok ajándékba

kék esküvői kiegészítő

harisnyatartó tok

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.