Kezdők Szakácskönyve

Lepd meg barátnődet a leánybúcsúja alkalmával saját készítésű szakácskönyvvel. Legyen benne minden, amire szüksége lehet:D
Tetszik? Oszd meg!

recept könyv

lánybúcsú receptek

Természetesen itt is érdemes elővenni a szellemes feledet, mert most nem a nagyi titkos szakácskönyvét kell lemásolnod gyöngy betűkkel, hanem olyan alap recepteket összegyűjtened, mint például:

Reggeli készítése:
- Lekváros kenyér receptje
- A virslifőzés művészete
- Mi kell a jó tejben áztatott gabonapehelyhez

Vasárnapi ebéd:
- Pizza rendelés alapjai (néhány telefonszám)
- A rántotta, mint meleg étel
- A nagyi rántott husija az ő asztaláról
- Zacskós leves elkészítési útmutató

Vacsora készítés:
- Chip-es zacskó felbontásának pontos leírása
- A hűtőszekrény ürítés művészete

Végül a meglepetés kiegészítő rész, és itt a nevetéshez egy kis meghatottság is párosulhat. Keresd fel a leendő férj édesanyját, és jegyezd le a kedvenc ételeinek a receptjét, amelyeket pontosan írj fel a könyvecskében. Így a vicces ajándékod olyan értékeket fog őrizni, amelyet mindig kézbe vesznek, és őrizgetnek.

Ha lehet, készíts fotókat a receptjeid mellé, és áldozz időt a könyvecske elkészítésére, hogy igazán helyes, vicces, és kedves meglepetést készíthess a barátnődnek.

Természetesen számítógép segítségével is elkészítheted, de ebben az esetben színes nyomtatóval nyomtasd ki, és igényesen fűzd le a munkádat.

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.