Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kezdők Szakácskönyve

Lepd meg barátnődet a leánybúcsúja alkalmával saját készítésű szakácskönyvvel. Legyen benne minden, amire szüksége lehet:D
Tetszik? Oszd meg!

recept könyv

lánybúcsú receptek

Természetesen itt is érdemes elővenni a szellemes feledet, mert most nem a nagyi titkos szakácskönyvét kell lemásolnod gyöngy betűkkel, hanem olyan alap recepteket összegyűjtened, mint például:

Reggeli készítése:
- Lekváros kenyér receptje
- A virslifőzés művészete
- Mi kell a jó tejben áztatott gabonapehelyhez

Vasárnapi ebéd:
- Pizza rendelés alapjai (néhány telefonszám)
- A rántotta, mint meleg étel
- A nagyi rántott husija az ő asztaláról
- Zacskós leves elkészítési útmutató

Vacsora készítés:
- Chip-es zacskó felbontásának pontos leírása
- A hűtőszekrény ürítés művészete

Végül a meglepetés kiegészítő rész, és itt a nevetéshez egy kis meghatottság is párosulhat. Keresd fel a leendő férj édesanyját, és jegyezd le a kedvenc ételeinek a receptjét, amelyeket pontosan írj fel a könyvecskében. Így a vicces ajándékod olyan értékeket fog őrizni, amelyet mindig kézbe vesznek, és őrizgetnek.

Ha lehet, készíts fotókat a receptjeid mellé, és áldozz időt a könyvecske elkészítésére, hogy igazán helyes, vicces, és kedves meglepetést készíthess a barátnődnek.

Természetesen számítógép segítségével is elkészítheted, de ebben az esetben színes nyomtatóval nyomtasd ki, és igényesen fűzd le a munkádat.

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.