Kezdőcsomag ifjú asszonyok számára

Az ifjú asszonyka jelölteket segíthetjük lánybúcsújuk alkalmával némi hasznos kezdőcsomaggal. Ügyeljünk arra, hogy a tartalma legyen vicces, kedves, de ne sértő.
Tetszik? Oszd meg!

konxhai csokor

A kezdő csomagocskánk tartalmazhat bármit, amire úgy gondoljuk, hogy a leendő arának szüksége van. Ha jól ismerjük, könnyebb dolgunk van.

Ha úgy gondoljuk, hogy nem egy konyhatündér, akkor elláthatjuk olyan eszközökkel, aminek a konyhában veszi majd hasznát. Esetleg elláthatjuk a darabokat egy egy vidám, vicces utalással, mit mire kell használni. Most a kétértelmű mondanivalótól sem kell megriadnunk, ha a barátnőnk kellően könnyed természet.

Néhány ötletadó gondolat:
Fakanál: Ez itt a fakanál, jól jegyezd meg nevét, mert az évek során ő barátod lesz, ne félj.
Sodrófa: Ha majd urad néha felönt a garatra, nem árt, ha kéznél van a sodrófa!
Cipőtisztitó: S ha reggel is kefélni akarsz ne szégyeld vágyadat, frissen pucolt cipővel ébresszed a párodat.
Sikosító: Éjszakai krém rendszeres használatra, késlelteti az öregedést!
Vicc gyűjtemény: Ha párod a focimeccset nézi, te csendben mosolyogj, s ez majd segít bizti.
Kötényke: Otthonod ragyogó és tiszta legyen, konyhádban szálljon finom ételek illata. Amikor nekilátsz ezt öltsd magadra!
Bilincs: Ennek használata sosem kötelező, de ha párod bulizni indul, hasznos lesz, s nem menő!

konyhai ajándékcsomag

ajándékcsomag sütés

Ha ismerjük a leendő férj kedvenc ételét, akkor összeállíthatunk egy olyan készletet, amellyel ezt az étket könnyedén el lehet készíteni. Itt se felejtsük el a feliratokat, mert ezek olyan emlékek, amelyek örökké megmaradnak, és a későbbi visszaemlékezések alkalmával is folyton előjönnek majd.

pizza ajándékcsomag

ajándékcsomag pizza készítés

Készíthetünk egy mentő csomagot is, amelyben olyan gyorsételeket halmozunk fel, amelyből 5 perc alatt vacsora lesz az elrontott, odaégett próbálkozások helyett. Legyen a kosárban egy jó bor, és édesség is, mint egy engesztelőnek a lakásban terjengő kellemetlen szagok feledtetésére.

ajándékcsomag

Egy kertész készlet összeállításával finoman utalhatunk a korai kelés, a szombat esték egyéb módon való eltöltésére. Ehhez egy horgoló, kötő kezdő készlet is kiváló lehetőség, néhány romantikus regénnyel kiegészítve.

kertsész csomag

horgoló csomag

horgoló ajándék

Vidám ötletelést, jó szórakozást!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.