Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kajándékcsomag a menyasszonynak

A leánybúcsún ugyan az ajándékok nagy része vicces, mégis, sokszor közvetetten a házas élet egyes fontos területére hívják fel a figyelmet.
Tetszik? Oszd meg!

leánybúcsúra ajándék

A konyha, a főző tudományunk örök, kifogyhatatlan tárháza az ötleteknek a házasságkötés idején. Ez az ötlet is, amelyet leírok, egyrészt egyszerű, és vicces, másrészt mégis komoly segítséget adhat az ifjú arának a házassága első heteiben. Mármint akkor, ha a leendő férj szereti a mamája főztjét.

Készíts egy saját szakácskönyvet az ifjú asszonyka részére azokból az ételekből, amelyeket a leendő férj a leginkább kedvel, és amelyeket persze a mama szokott főzni a pici fiának. Menj el a mamához, és beszéld meg vele az esküvő előtt jópár héttel az ötletedet, hogy legyen idő minden étel receptjét leírni, és le is fotózni, amikor elkészül, mert persze sokszor a kinézet is igen fontos. Ha a mama kockára vágja a hagymát a tojásrántottába, akkor nem lesz jó az ifjú feleség által csíkokra vágott hagymával, stb.

Ha összeállítottad a receptkönyvet, akkor vásárold meg a top öt étel hozzávalóit, és készíts belőle ajándékcsomagot, amelyben a fő attrakció maga a szakácskönyv (természetesen a mama instrukcióival fűszerezve). Az ajándékcsomag alapja lehet egy jó ki edény, és beleállíthatsz egy egy a mama által is kedvelt formájú fakanalat, kiszedő lapátot, stb. Végül sok sok szalaggal díszítsd, és már kész is az ajándékod.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.