Kajándékcsomag a menyasszonynak

A leánybúcsún ugyan az ajándékok nagy része vicces, mégis, sokszor közvetetten a házas élet egyes fontos területére hívják fel a figyelmet.
Tetszik? Oszd meg!

leánybúcsúra ajándék

A konyha, a főző tudományunk örök, kifogyhatatlan tárháza az ötleteknek a házasságkötés idején. Ez az ötlet is, amelyet leírok, egyrészt egyszerű, és vicces, másrészt mégis komoly segítséget adhat az ifjú arának a házassága első heteiben. Mármint akkor, ha a leendő férj szereti a mamája főztjét.

Készíts egy saját szakácskönyvet az ifjú asszonyka részére azokból az ételekből, amelyeket a leendő férj a leginkább kedvel, és amelyeket persze a mama szokott főzni a pici fiának. Menj el a mamához, és beszéld meg vele az esküvő előtt jópár héttel az ötletedet, hogy legyen idő minden étel receptjét leírni, és le is fotózni, amikor elkészül, mert persze sokszor a kinézet is igen fontos. Ha a mama kockára vágja a hagymát a tojásrántottába, akkor nem lesz jó az ifjú feleség által csíkokra vágott hagymával, stb.

Ha összeállítottad a receptkönyvet, akkor vásárold meg a top öt étel hozzávalóit, és készíts belőle ajándékcsomagot, amelyben a fő attrakció maga a szakácskönyv (természetesen a mama instrukcióival fűszerezve). Az ajándékcsomag alapja lehet egy jó ki edény, és beleállíthatsz egy egy a mama által is kedvelt formájú fakanalat, kiszedő lapátot, stb. Végül sok sok szalaggal díszítsd, és már kész is az ajándékod.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.