Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Játékos feladatok Leánybúcsúra

Az emlékektől válnak felejthetetlenné a fiatal korunk bulijai. Vigyünk minél több emlékezetes eseményt a leánybúcsúba, játékokat, közös élményeket.
Tetszik? Oszd meg!

lánybúcsú játékok feladatok

Összegyűjtöttem néhány játékos feladatot, amelyekkel viccesebbé, emlékezetesebbé, még felejthetetlenebbé tehetitek barátnőtök számára a leánybúcsját.

A kis tehetetlen:
A leendő asszonyka kísértesse át magát a zebrán meghatározott idő alatt meghatározott számú pasival. Természetesen a hím nemű egyedek a menyasszonynál fiatalabbak, vagy vele egykorúak lehetnek csak.  

Konyhai felismerős játékok:
Az ifjú ara konyhai ismeret szintjét hívatottak felmérni ezek a feladatocskák. Pl szaglás alapján kell fűszereket felismerni; ételeket kell felismernie kóstolás útján, úgy mint kemény tojás, majonéz, banán, répa, torma, stb. A kezeit persze nem használhatja a menyasszony; ételösszetevőkből kell megállapítania a leendő feleségnek, hogy mi az az étel, amely elkészíthető belőlük.
Egyéb háztartási eszközök felismerése:
Tapintás alapján kell tárgyakat beazonosítani (itt gondoljunk a tárgyak formájára, anyagára, mint fakanál, szilikon edényfogó, WC pumpa, papucs, számítógépes egér, cipőpucoló, stb ).

Kihívó játékok:
Az ifjú ara azt a feladatot kapja, hogy az este folyamán minimum 5 fiúval hívassa meg magát egy italra, és csacsogjon el velük a házasságról.

Kimagyarázósdi:
Különböző helyzeteket vázolunk fel a menyasszonynak, amelyeket ki kell magyaráznia úgy, hogy előre néhány előre megadott szót el kell helyeznie a magyarázkodásban. Például: Miért van tele porcicával a szekrény alja? - Ehhez a következő szavakat kell használnia: konyak, bilincs, főzőkanál.
A pörkölt sótlan, a nokedli el van sózva. - Ehhez a következő szavakat kell használnia: majonéz, cipőkanál, teáskanna.

Gyorsasági, ügyességi játékok:  
Gombok felvarrása időre
Fekete férfi zoknik párosítása időre
Ing vasalása időre

Közös kép puzzle:
A menyasszonynak ki kell rakni egy a párjával készült feldarabolt fényképet időre.
Vőlegény kvíz::  
Az ifjú arának meg kell válaszolnia a tesztkérdéseket, melyek a párjával kapcsolatosak. Ezzel bizonyítja, hogy megfelelően ismeri őt. Ám, ha rosszul válaszol egy egy kérdésre, akkor büntetést kap. Ez lehet egy korty ital, vagy bármi, amit kitaláltok. Néhány minta kérdés:
Melyik focicsapat a párod kedvence?
Az ágy melyik oldalán szeret aludni?
Mi a párod mobil száma (persze fejből)?
Mi a párod mobiljában az első név?
Hány évesen csókolózott először a párod?
“A”, “B”, vagy egyéb osztályos volt általános iskolában?
Mi volt a jele az oviban?
Evett-e már csigát a párod?
Persze a kérdés sort érdemes előzőleg egyeztetni a férj jelölttel.

Szerelmes vers:
A menyasszonynak verset kell írnia a kedveséhez úgy, hogy általatok előre megadott szavak szerepeljenek a műben.  (pl mobil telefon, PS3, ételízesítő, papucs, stb)

Menyasszonyi ruha másként:
A menyasszony készítsen magának menyasszonyi ruhát és fátylat az átalatok odakészített dolgokból. (porrongy, WC papír, törölköző, konyharuha, stb.)

Aláírás gyűjtés:
A buli pólójára, vagy egy erre a célra előkészített füzetbe aláírásokat, jókívánságokat, stb kell gyűjtenie a lehető legtöbb, de minimum 20 fiútól.

Petrezselyem-árulás:
Ültessétek ki a főútra a leendő feleséget, hogy eladjon egy rakás petrezselymet. A befolyó összeget felhasználhatjátok a buliban, a hölgy pedig átérzi, milyen lenne, ha nem menne férjhez.

Interjú a férfi nemmel:
Az ifjú ara azt a feladatot kapja, hogy készítsen diktafonnal interjút a járókelőkkel arról a kérdéskörről, hogy mivel is tehetné boldoggá Ő a leendő férjecskéjét, mi a jó házasság titka.

Csoportkép:
Toborozzon az ifjú ara minimum 10 fiút egy utcai csoportképhez.

Telefonbetyárkodás:
A telefonkönyvből ki kell keresnie az arának egy, a vőlegénnyel azonos nevű urat, akit fel kell hívnia, és szerelmi vallomást kell kikönyörögni tőle.

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.