Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Játékos feladatok Leánybúcsúra

Az emlékektől válnak felejthetetlenné a fiatal korunk bulijai. Vigyünk minél több emlékezetes eseményt a leánybúcsúba, játékokat, közös élményeket.
Tetszik? Oszd meg!

lánybúcsú játékok feladatok

Összegyűjtöttem néhány játékos feladatot, amelyekkel viccesebbé, emlékezetesebbé, még felejthetetlenebbé tehetitek barátnőtök számára a leánybúcsját.

A kis tehetetlen:
A leendő asszonyka kísértesse át magát a zebrán meghatározott idő alatt meghatározott számú pasival. Természetesen a hím nemű egyedek a menyasszonynál fiatalabbak, vagy vele egykorúak lehetnek csak.  

Konyhai felismerős játékok:
Az ifjú ara konyhai ismeret szintjét hívatottak felmérni ezek a feladatocskák. Pl szaglás alapján kell fűszereket felismerni; ételeket kell felismernie kóstolás útján, úgy mint kemény tojás, majonéz, banán, répa, torma, stb. A kezeit persze nem használhatja a menyasszony; ételösszetevőkből kell megállapítania a leendő feleségnek, hogy mi az az étel, amely elkészíthető belőlük.
Egyéb háztartási eszközök felismerése:
Tapintás alapján kell tárgyakat beazonosítani (itt gondoljunk a tárgyak formájára, anyagára, mint fakanál, szilikon edényfogó, WC pumpa, papucs, számítógépes egér, cipőpucoló, stb ).

Kihívó játékok:
Az ifjú ara azt a feladatot kapja, hogy az este folyamán minimum 5 fiúval hívassa meg magát egy italra, és csacsogjon el velük a házasságról.

Kimagyarázósdi:
Különböző helyzeteket vázolunk fel a menyasszonynak, amelyeket ki kell magyaráznia úgy, hogy előre néhány előre megadott szót el kell helyeznie a magyarázkodásban. Például: Miért van tele porcicával a szekrény alja? - Ehhez a következő szavakat kell használnia: konyak, bilincs, főzőkanál.
A pörkölt sótlan, a nokedli el van sózva. - Ehhez a következő szavakat kell használnia: majonéz, cipőkanál, teáskanna.

Gyorsasági, ügyességi játékok:  
Gombok felvarrása időre
Fekete férfi zoknik párosítása időre
Ing vasalása időre

Közös kép puzzle:
A menyasszonynak ki kell rakni egy a párjával készült feldarabolt fényképet időre.
Vőlegény kvíz::  
Az ifjú arának meg kell válaszolnia a tesztkérdéseket, melyek a párjával kapcsolatosak. Ezzel bizonyítja, hogy megfelelően ismeri őt. Ám, ha rosszul válaszol egy egy kérdésre, akkor büntetést kap. Ez lehet egy korty ital, vagy bármi, amit kitaláltok. Néhány minta kérdés:
Melyik focicsapat a párod kedvence?
Az ágy melyik oldalán szeret aludni?
Mi a párod mobil száma (persze fejből)?
Mi a párod mobiljában az első név?
Hány évesen csókolózott először a párod?
“A”, “B”, vagy egyéb osztályos volt általános iskolában?
Mi volt a jele az oviban?
Evett-e már csigát a párod?
Persze a kérdés sort érdemes előzőleg egyeztetni a férj jelölttel.

Szerelmes vers:
A menyasszonynak verset kell írnia a kedveséhez úgy, hogy általatok előre megadott szavak szerepeljenek a műben.  (pl mobil telefon, PS3, ételízesítő, papucs, stb)

Menyasszonyi ruha másként:
A menyasszony készítsen magának menyasszonyi ruhát és fátylat az átalatok odakészített dolgokból. (porrongy, WC papír, törölköző, konyharuha, stb.)

Aláírás gyűjtés:
A buli pólójára, vagy egy erre a célra előkészített füzetbe aláírásokat, jókívánságokat, stb kell gyűjtenie a lehető legtöbb, de minimum 20 fiútól.

Petrezselyem-árulás:
Ültessétek ki a főútra a leendő feleséget, hogy eladjon egy rakás petrezselymet. A befolyó összeget felhasználhatjátok a buliban, a hölgy pedig átérzi, milyen lenne, ha nem menne férjhez.

Interjú a férfi nemmel:
Az ifjú ara azt a feladatot kapja, hogy készítsen diktafonnal interjút a járókelőkkel arról a kérdéskörről, hogy mivel is tehetné boldoggá Ő a leendő férjecskéjét, mi a jó házasság titka.

Csoportkép:
Toborozzon az ifjú ara minimum 10 fiút egy utcai csoportképhez.

Telefonbetyárkodás:
A telefonkönyvből ki kell keresnie az arának egy, a vőlegénnyel azonos nevű urat, akit fel kell hívnia, és szerelmi vallomást kell kikönyörögni tőle.

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.