Fotóalbum leánybúcsúra

Az ifjú ara hátrahagyja a szingli életet, a felelőtlen bulizás időszakát. Belép egy jó értelemben vett kötelességekkel, kompromisszumokkal teli életbe.
Tetszik? Oszd meg!

A kötelességek, kompromisszumok hangsúlyozása ijesztően hangzik így leírva, de ha okosan gazdálkodunk az akaratunkkal, akkor egy tartalmas, és szép élet elé nézünk a párunkkal. Ennek a titka a sok beszélgetés, és a mindennapi figyelem. De most még csak a leánybúcsúig jutottunk.

Gyűjtsük össze a barátnőnk számára a leányélete legszebb pillanatait, és készítsünk számára egy egyedi, megismételhetetlen fotóalbumot. Ha magát az albumot is mi magunk késztjük el, még nagyobb lesz na meglepetés, és az ajándék amúgy is felbecsülhetetlen értéke.

A scrapbook technikákat bemutató oldalakon nagyon sok egyszerű ötletet is találunk. A lényeg, hogy szedjünk össze sok sok apróságot, matricákat, címkéket, gombokat, szalag, csipke maradékokat, strasszokat, milton-kapcsot,  színes anyag darabokat, filcet, néhány ív színes, mintás papírt, kartont. Válogassuk ki a képeket, vegyük elő a ragasztót, ollót, és kezdjünk hozzá.

Mutatok néhány ötletadó albumot:

scrapbook

fotóalbum ajándékba

ajándék fénykép

fotó ajándék

fényképes ajándék

ajándék és fénykép

ajándékozz fényképet

fényképes ajándék ötlet

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.